„Bármit is gondolsz, úgyis igazad lesz!”

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!     

 


 

Ha megfigyeli a történéseket maga körül, a fenti állítás komoly értelmet nyer. Így van ez az egészség témakörében is. Bármit tesz is  a testével kapcsolatosan, vagy az egészség, vagy a betegség irányába fogja vinni.

Az egy döntés kérdése, hogy mire helyezzük a hangsúlyt. Elkerülni a betegséget, vagy egyre több egészséget teremteni a testben. Látszólag mind a kettő a jobb állapot felé tart. De nézzük csak meg! Teljesen más az irányultság. Az elsőnél valamit el akarunk kerülni, a másiknál valamit el akarunk érni.

Az egészség, mint cél sokkal magasabb rendű és persze egy pozitív elhatározás. Azt tudjuk és használjuk is, hogy a betegségnek vannak tünetei. Nem sorolnám ezeket, de biztosan eszébe jutott pár dolog rögtön.

Az egészségnek is vannak tünetei: jó alvás, jó emésztés, lapos has, ideális testalkat, jó állóképesség, magas energiaszint, kiegyensúlyozott hangulat és még hosszan lehetne sorolni.

Érdemes egy összehasonlítást tenni, hogy melyikből van több jelen az Ön életében. És azt is érdemes megvizsgálni, hogy miken kell és lehet javítani.

Minél több az egészség tünete, annál inkább az ideális testi állapothoz van közel.

Mi a Testszerviznél azzal foglalkozunk, hogy egyre több egészség tünet térjen vissza ügyfeleinknél. És ez így is történik. Magasabb energiaszint, jobb alvás, jobb közérzet, formálódó test.

Nem szükségszerű, hogy beteg legyen. Nem szükségszerű, hogy élete harmadát romló fizikai állapotban élje le. Nem szükségszerű, hogy egyre fáradtabb legyen.


 

Van megoldás!

Jelentkezzen most egy ingyenes konzultációra! Tudja meg, hogy mit tehet teste jobb állapotáért!

Teremtsen egyre több egészség tünetet!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket