AKCIÓ - Fodros kel por

ITT TÖBB ADATOT KAPHATSZ A FODROS KEL PORRÓL!


Alacsony szénhidráttartalom, erős gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatás, nagy mennyiségű kalcium, C-vitamin, folsav, béta-karotin, rost, lutein és esszenciális aminosavak. 100 gramm a szervezet vitaminszükségletének 200 százalékát fedezi. Ezek az eredetileg Kis-Ázsiából származó fodros kel legfontosabb tulajdonságai, melyekkel a fodros kel por is maradéktalanul rendelkezik.

fodros kel (vagy fodros őskáposzta, latin nevén: Brassica oleracea) igazi szuperélelmiszer, összetételének és jótékony hatásainak köszönhetően a zöldleveles és sárga színű zöldségek királyának is nevezik.

Megtalálható benne az összes esszenciális aminosav, az egészségvédő omega-3 és omega-6 zsírsavakat a legkönnyebben hasznosuló formában tartalmazza. A fodros kel por több karotinoidot tartalmaz, mint a sárgarépa. Fogyasztása hozzájárul a sejtek épségének fenntartásához, csökkentheti a rák kockázatát, segít megőrizni a bőr és a haj egészségét, védi a DNS-t, javítja a látást. Hatékonyan támogatja az emésztést és a természetes zsírégetést, így a lapos has elérésében is szövetségesünk lehet. Gyorsítja a kalcium felszívódását, rostjai elősegítik a bélflóra regenerálódását.

A fodros kel por nagyszerű méregtelenítő, a szervezetre káros anyagok eltávolításával többek között az emésztési problémákra, a fáradékonyságra és a krónikus fejfájásra is gyógyír lehet.

 

ITT TUDOD MEGRENDELNI!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket