Motiváció – napjaink varázs-szava! De mit is jelent mindez?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!



Napjaink egyik varázs-szava a motiváció. Legyünk motiváltak, és aztán a kitűzött cél elérhetővé válik.

A motivációs levél az álláskeresésben arról szól, hogy miért is akarunk valamit csinálni, mennyire vagyunk lelkesek egy munkával kapcsolatosan, milyen céljaink vannak és ezért mire vagyunk hajlandók.
Az életmódváltás legfontosabb, mindent megelőző lépése a motivációk tisztázása.
Az nem motiváció, hogy le akarok fogyni. Az egy cél felé vezető út, egy tevékenység, egy olyan dolog, aminek a vége egy kitűzött cél elérése. Ha a fogyást nevezzük meg motivációnak, akkor soha sem érünk el igazi eredményt.
A motiváció az, ami mozgat bennünket, hogy célba érjünk és valamit megszerezzünk, megcsináljunk.
Amikor valakivel az életmódváltásról beszélünk, a Testszerviz programról, először is a motivációt tisztázzuk. Miért akar változtatni, mit akar elérni, ha változtat, hogy befolyásolja a további életét, miben lesz más az élete.
Ilyenkor addig keresgélünk, míg valódi motivációt találunk. Ilyeneket, hogy jobban tetszek a páromnak, megnézzenek a fiúk, csinosnak lássam és elégedett legyek magammal, nagyobb legyen az önbizalmam, több energiám legyen az élet fontos dolgaihoz, ne fájjon itt-ott, boldogan vehessek szép ruhákat, jobban kipihenjem magam, ne legyek állandóan ideges a családtagjaimmal, könnyebben mozogja és így gyorsabb legyek és ehhez hasonlók.
Egy olyan valódi dolgot keresünk, ami az életmódváltás segítségével elérhető és jobbá lesz tőle az élet.
Amíg ezt nem találjuk meg, addig esélytelen a hatékony változtatás.
A Testszerviz konzultánsok abban is profik, hogy ezeket a motivációkat a felszínre hozzák és égető vágyat érezzen az ügyfél, hogy elérje a program segítségével ezeket.
És láss csodát, egycsapásra megváltozik a hozzáállás, szívesen s örömmel tesznek meg lépéseket az emberek egy általuk megfogalmazott cél felé.
A program végeztével energikusabbak lesznek, örömmel öltöznek divatosan, büszkék arra, hogy megcsinálták és meg is tudják tartani az elért eredményeket.
És amikor a kísértés ott van, hogy visszatérjenek a régi útra, csak a motivációt, az elért eredményeket kell újra frissíteni, és azonnal a helyes életmód útján maradnak.

Töltsd ki az életminőség tesztet, beszélgess egy Testszerviz Konzultánssal, és változtass most!

A TESZTET ITT TUDOD KITÖLTENI!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket