Új év, új életmód

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


Egy csodás évvégi ünnepség sorozatot követően január elsejéhez érkezve megdöbbenve vesszük észre, hogy most sem maradtak el az ünnepi kilók, egy kicsit ismét súlyosabbak lettünk, egy kicsit ismét szűkebbek lettek a ruhák.

És ez így megy már évek, évtizedek óta.

És a fogadkozás nemkülönben, hogy az új évben majd rendbe hozom magam, karcsú és energikus leszek, törődök magammal, és új életet kezdek.
Az elhatározás pár napig is eltart, aztán újra visszaszürkülünk a hétköznapokba, minden más előbbre kerül, mint saját magunk. Hol van már az elhatározás, hol van már a fogadalom, hol van már a rémület, ha ez így megy tovább bizony baj lesz.

Tapasztalatunk az, hogy segítség nélkül hiába való minden kezdeményezés, ha nincs támogatás, folyamatos kontroll, akkor bizony nem sikerül az életmód-váltás.
Egy jó barátom Rippel Feri mondta, hogy kár megvárni, hogy az élet lepofozzon a padlóra, és valami súlyos dolog történjen ahhoz, hogy változtassunk.
Ő már csak tudja, hiszen változtatott az életmódján. Most egészséges, büszke az 50 éves alakjára, fizikai állapotára és arra, hogy folyamatosan szervizeli a testét.

Egy másik híres arc – Garfield – pedig azt mondta, hogy
"nem attól hízunk meg, amit karácsony és újév között eszünk meg, hanem attól, amit újév és karácsony között".

A január 1-i beteljesületlen fogadalmak hegyekben állnak és évről évre csak nő a számuk. Megannyi elvégezetlen dolog, megannyi befejezetlen ciklus. Csak úgy rakódnak egymásra. És a súlyuk egyre jobban nyomja a vállunkat, míg egyszer csak elengedjük az egészet, nem akarunk már változtatni.
Úgyis kudarcra van ítélve az egész.

És majd az élet egyszer csak beszól, lepofoz minket a padlóra és nem lesz választásunk, változtatni kell. Csak akkor már sokkal nehezebb lesz. Sokkal mélyebbről, sokkal nagyobb munkával lehet majd a gödörből kimászni.
Ne várd meg a gödör alját! (El fog jönni, az biztos, ha így folytatjuk!) Most sokkal könnyebb rendbe hozni a testet!
Szükséged lesz rá még jó pár évig! Nem mindegy, hogy milyen formában van. Állj végre a sarkadra, és mond azt, „Itt az idő, most megcsinálom, most életmódot váltok!” És sikerülni fog. Velünk együtt!

Segítünk neked is!

Egy teszt és elindultál a helyes úton! Csak csináld!

ITT TUDOD KITÖLTENI A TESZTET!

És ha rögtön kezdeni akarsz valami akkor

Csináld Magad Testszerviz Program!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket