Brokkoli krémleves

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


Feltöltötte: Burget Péter, 2016-02-28 18:48:04

 

Brokkoli krémleves hozzávalók:

  • 1 közepes fej brokkoli
  • bors
  • 100 ml főzőtejszín

Elkészítés:

A brokkolit rózsáira szedjük, vízben puhára főzzük. Miután megfőtt sózzuk, borsozzuk. Pár darab brokkolit félreteszünk a díszítéshez. A többi megpuhult brokkolit leszűrjük, és a főzőlevet megtartjuk. Egy mély edénybe pépesre turmixoljuk a brokkolit, a tejszínt és egy valamennyit a főző léből. Annyi főzőlét használjunk, amennyire hígra, vagy sűrűre szeretnénk a levest.

Tálaláskor megszórhatjuk pirított magokkal (tökmag, napraforgó mag) és a félretett brokkoli rózsákkal.

 

EGÉSZSÉGEDRE!

További krémlevesek ITT találhatóak!

Brokkolikrém-leves

Lélegzetelállító receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket