Cukkinifasírt

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Me­g­újult a cuk­ki­ni­fa­sírt, ez lesz az ősz di­é­tás ked­vence!
Ro­po­gós, arany­barna fa­la­tok mi­ni­má­lis szén­hid­rát­tal! Az ősz leg­na­gyobb dur­ra­nása, amit nem hagy­hatsz ki!

A cukkini az egyik legsokoldalúbb diétás zöldség! Szinte nem tartalmaz szénhidrátot, rosttartalma viszont magas, ráadásul karakteres íz hiányában gyakorlatilag bármivel kombinálható!

Ebben a receptben friss zöldfűszerekkel és fetával párosítottuk ezt a remek zöldséget. Az enyhén sós, omlós feta nem hagyományos fasírt alapanyag, ám ez esetben ez a hozzávaló teszi igazán különlegessé a ropogós finomságot.

Ajánlott rögtön dupla mennyiséget készíteni, mert nagyon kapós!

Hozzávalók:

15 dkg reszelt cukkini
2 ek kókuszliszt 
10 dkg feta
1 fej hagyma, apróra vágva
2 nagy tojás
1 ek lenmagliszt
1 tk. őrölt majoranna
1 tk. oregano
3/4 tk. bors
1/4 tk só
6 ek. olaj

Így készítsd el:

1. A legyalult cukkinit sózd meg, forgasd át, hagyd egy órát állni. Majd nyomkodj ki belőle annyi nedvességet, amennyit csak tudsz!

2. Egy tálban keverd össze a lenmag lisztet, kókuszlisztet, fűszereket. Add hozzá az előre lepirított hagymát, a fetát, a tojást, majd végül a cukkinit. Keverd alaposan össze.

3. Formázz belőle 12-14 kis lepénykét.

4. Forró zsiradékon süsd pirosra a fasírtokat - oldalanként 3-4 perc.

5. Itasd le róluk papírtörlővel a zsiradékot és tálald azonnal a ropogós finomságot.

Fokhagymás-zöldfűszeres tejföllel kínáld!

Egyszerű, laktató és isteni finom! Jó étvágyat! Forrás:ripost.hu

JÓ ÉTVÁGYAT!


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

 

 

 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás