Diétás rántott hús

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Fe­lejtsd el a hiz­laló pa­nírt, ké­szítsd el a rán­tott húst fö­lös­le­ges szén­hid­rá­tok nél­kül! A man­dula tö­ké­le­te­sen he­lyet­te­síti a lisz­tet és a zsem­le­mor­zsát, igazi fő­nye­re­mény! Le­gyen a rán­tott hús is­teni finom és egész­sé­ges!

A rántott hússal az a baj, hogy a panír teljesen tönkre vágja a diétádat. A liszt és a morzsa magas szénhidráttartalma miatt nem tudod megakadályozni, hogy pluszkilók kússzanak rád. Szerencsére mindezt elkerülheted! HELYETTESÍTS! Használj mandulamorzsát! Nemcsak sokkal egészségesebb, de fantasztikusan finom is lesz így a rántott hús!

Hozzávalók:

2 csirkemell
2 csésze nyers sótlan mandula
2 tojás

extra szűz olívaolaj (spray változat)

Elkészítés:

1. Kapcsold be a sütőt 200 fokra. Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral.

2. A mandulát aprítógépben morzsalékosítsd. A végeredmény inkább durván szemcsés legyen.

3. A falatokra vagy csíkokra vágott csirkemelleket sózd meg, mindegyik darabot dörgöld be olívaolajjal, majd forgasd meg a mandulában.

4. Merítsd el a felvert tojásban a húsdarabokat, majd újra forgasd meg őket a mandulában.

5. Az így bebundázott husikat sorakoztasd sütőpapírral borított tepsire. Mehet is a sütőbe, kb 25-30 perc alatt aranybarnára, ropogósra sül.

Tálalhatod zöldségkörettel, salátával, fűszeres tejföllel.

Egyszerű, laktató és isteni finom! Forrás:ripost.hu

JÓ ÉTVÁGYAT!


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

 

 

 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás