Édesburgonya chips

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


          

                           KULCS A TESTHEZ  KÖNYV                                    ÉLET ÍRTA SZAKÁCSKÖNYV


 

Hozzávalók
• 2 db édesburgonya (batáta)
• 2 evőkanál kókuszolaj
• 3 csipet só
• 2 csipet feketebors (őrölt)


Elkészítés
1
Az édesburgonyákat megpucoljuk, majd vékonyra szeleteljük.
2
Egy tálba tesszük őket és alaposan meglocsoljuk olivaolaj és napraforgóolaj keverékével. A lényeg, hogy ne tocsogjon az olajban, de lehetőleg minden szeletet vonjon be egy vékony olajréteg.
3
Sózzuk, borsozzuk, majd egy sütőtepsibe rakjuk őket, végül pedig 150 C-os sütőben megsütjük őket, 15-20 perc alatt. Vigyázzunk nehogy megégjenek!
4
Mikor kivesszük a sütőből még picit puhának tűnhetnek, de pár perc hűlés után ropogósak lesznek.
5
Kis tálkában tálaljuk.

JÓ ÉTVÁGYAT!


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

 

 

 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás