Édesburgonya hajó

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


          

                           KULCS A TESTHEZ  KÖNYV                                    ÉLET ÍRTA SZAKÁCSKÖNYV


 

Hozzávalók:

2 nagy édesburgonya
1,5 ek kókuszzsír
1 kicsi vöröshagyma
10 dkg bébispenót
1/4 csésze joghurt
2 dkg krémsajt
1 csésze csicseriborsó
10 dkg mozarella só, bors

Elkészítés:

A csicseriborsót áztasd be kb. 8 órára. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, és süsd egyben az édesburgonyákat, amíg megpuhulnak. Közben párold meg a csicseriborsót is. Vágd ketté az édesburgonyákat és hagyd kihűlni. Közben hámozd meg a hagymát és aprítsd egészen kicsire, majd a kókuszzsíron pirítsd üvegesre. Add hozzá a friss, megmosott bébispenótot és süsd együtt 2-3 percig, amíg a spenót is összeesik. Ha kész, akkor tedd félre néhány percre.

Közben amennyire csak tudod, kapard ki az édesburgonya belsejét, úgy, hogy a héja egyben maradjon. A héját tedd a sütőbe és kb. 5 perc alatt süsd ropogósra. Pépesítsd az édesburgonyát és keverd össze a krémsajttal, a joghurttal, a csicseriborsóval és a spenóttal. Sózd és borsozd is ízlés szerint, majd töltsd meg a ropogós édesburgonyahajókat a keverékkel.

A tetejét szórd meg mozzarellával és süsd tovább 10-15 percig, amíg a sajt szépen megpirul a tetején.

Forrón tálald!


Jó étvágyat!


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

 

 

 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás