Fasírt, vagy tócsni

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Fasírt, vagy tócsni / ÚJRAGONDOLVA

Hozzávalók (kb. 20 kisebb "rántott húsnyi szelet", vagy egy nagyobb tál fasírtgombóc adag)

1 kg darált hús (mi csirkemellből csináltuk, de opcionális)
2 doboz csiperke gomba
kb. 1 evőkanál útifűmaghéj
hagyma
4 tojás

bors
őrölt, piros paprika
egyéb fűszerek ízlés szerint
kókuszolaj

Elkészítés módja:
megpucoltuk a gombát, megfőztük, majd a csirkemellel együtt ledaráltuk. Belekevertük a tojást, a fűszereket, jól összedolgoztuk, és hozzáadtuk az útifűmaghéjat. (Zsömle, vagy kenyér helyett, a tojással kiváló "ragasztást" képez).

Fasírtpogácsák is sodorhatók belőle, őzgerinc formában, egyben is elkészíthető (kolbásszal, főtt tojással is ízesíthető, fokozható), vagy kanállal szaggatva, kicsit meglapítva kókuszolajban is kisüthető.

NEM KELL ZSEMLEMORZSÁBA FORGATNI, MERT ARANYBARNÁRA ÉS ROPOGÓSRA SÜL A KÜLSEJE!

Köret lehet hozzá bármi, pl. mártogatós: tejföl, házi készítésű majonéz, vagy kevert, vegyes saláta, fermentált zöldség, azaz kovászos uborka, savanyú káposzta.

Nem hizlal, fehérjedús, laktató.

Jó étvágyat!

Üdv, Kati

 


Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás