Fodros kel saláta

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE! 


 

Hozzávalók (2 személy részére):

  • 20 dkg lila fodros kel
  • 1 piros paprika
  • 15 fekete olajbogyó
  • 10 dkg kecskesajt (vagy más lágy sajt)
  • 2 tojás

Az öntethez:

  • 1 tojássárgája
  • 1, 5 dl olaj
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 dl natúr joghurt
  • bors
  • petrezselyemzöld

Elkészítése:

Először elkészítjük az öntetet. A tojássárgát elkavarjuk a mustárral, majd apránként adagolva hozzá az olajat, folyamatosan kavargatva, majonézt készítünk. A majonézt a sóval, borssal, finomra aprított petrezselyemzölddel fűszerezzük, majd a joghurttal lazítjuk. A 2 tojást keményre főzzük, meghámozzuk, négybe vágjuk. A fodros kelt leveleire szedjük, a paprikát kis kockákra vágjuk, az olajbogyót felkarikázzuk, a kecskesajtot összemorzsoljuk, mindezt összeforgatjuk, tányérra szedjük, tálaláskor tetejére helyezzük a tojás szeleteket, meglocsoljuk az öntettel.

Azonnal fogyasztjuk.
forrás:mytaste.hu

JÓ ÉTVÁGYAT!

További zamatos saláták itt találhatóak!

Fodros kel saláta

Lélegzetelállító receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket