Fodros kel saláta

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE! 


 

Hozzávalók (2 személy részére):

20 dkg lila fodros kel, 1 piros paprika, 15 fekete olajbogyó, 10 dkg kecskesajt (vagy más lágy sajt), 2 tojás, só.


Az öntethez:

1 tojássárgája, 1, 5 dl olaj, 1 teáskanál mustár, 1 dl natúr joghurt, só, bors, petrezselyemzöld.


Elkészítése:

Először elkészítjük az öntetet. A tojássárgát elkavarjuk a mustárral, majd apránként adagolva hozzá az olajat, folyamatosan kavargatva, majonézt készítünk. A majonézt a sóval, borssal, finomra aprított petrezselyemzölddel fűszerezzük, majd a joghurttal lazítjuk. A 2 tojást keményre főzzük, meghámozzuk, négybe vágjuk. A fodros kelt leveleire szedjük, a paprikát kis kockákra vágjuk, az olajbogyót felkarikázzuk, a kecskesajtot összemorzsoljuk, mindezt összeforgatjuk, tányérra szedjük, tálaláskor tetejére helyezzük a tojás szeleteket, meglocsoljuk az öntettel.

Azonnal fogyasztjuk.
forrás:mytaste.hu

JÓ ÉTVÁGYAT!


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

 

 

 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás


Parse error: syntax error, unexpected end of file in /var/www/testszerviz/testszerviz.hu/stat/var/last.php on line 2220