Gombás csirkesaláta joghurtos öntettel

  

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Hozzávalók:
25 deka csirkemell

bors,
olíva olaj

Öntethez:
bors, 2 evőkanál balzsamecet, só, 1/2 kanál olíva olaj

Salátához:
1 zöldsaláta,
2 kisebb paradicsom,
20 deka gomba,
4 főtt tojás
2 deci joghurt,
parmezánsajt,
oregáno

Elkészítés:
A csirkemellet 2 -3 darabra vágtam, majd sóztam, borsoztam és olíva olajon mindkét oldalát megsütöttem. Kivettem az olajból, majd ugyanebben megpirítottam a nagyobb darabokra vágott gombát. Amikor készen lett, papírtörlőre kiszedtem, hogy a leve “felszívódjon”. Az öntethez a balzsamecetet összekevertem az olíva olajjal, majd ízesítettem sóval, borssal.

A tálaló tányérra rátettem a megmosott zöldsalátát, a közepére a gombát , köré pedig a négybe vágott főtt tojásokat és a felszeletelt paradicsomot. Az öntettel meglocsoltam, majd a gomba tetejére ráhelyeztem a sült csirkemelleket. A joghurtot sóztam, borsoztam és a csirkehús tetejére öntöttem. Végezetül mindezt megszórtam az oregánóval, és a reszelt parmezánnal.


Forrás:eletforma.hu

 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás