Grépfrútos avokádósaláta

  

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Hozzávalók:
ízlés szerinti zöld saláta
1 avokádó
1 grépfrút
1 evőkanál olívaolaj

őrölt bors

Elkészítés:
A salátát megmossuk, centrifugázzuk, hogy ne maradjon vizes (vagy alaposan leszárítjuk).
Előbb a grépfrúit két végét, majd a héját is levágjuk úgy, hogy fehér részek ne maradjanak a gyümölcsön. A hártyák közötti részeket kivágjuk, ezeket használjuk fel a salátához. A héjban maradt részekből kifacsart, valamint a filézés közben felfogott léhez – ez nagyjából 1 evőkanálnyi lesz – keverjük az olívaolajat, sózzuk és borsozzuk. Az avokádót megtisztítjuk, felkockázzuk, a salátalevelekre rakjuk, meglocsoljuk az öntettel.
A saláta tetejére tesszük a grépfrúitszeleteket, és azonnal tálaljuk.
Forrás:kifoztuk.hu

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás