Makrélasaláta

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Makrélasaláta hozzávalók:

  • 5-6 db Lollo Rosso salátalevél...
  • 3-4 db fejes salátalevél
  • 1 kisebb újhagyma
  • 4-5 db fiatal kelkáposztalevél
  • 6-8 db koktélparadicsom
  • Fél kígyóuborka
  • 1 doboz olajos makréla

Elkészítés:

A salátaleveleket, paradicsomot és uborkát alaposan megmossuk és megtörtölgetjük. A saláta és kelkáposzta leveleket vékony csíkokra szeleteljük és egy nagyobb tálba tesszük. Csinos darabokra szeleteljük a paradicsomot és az uborkát, a megpucolt újhagymát pedig szárával együtt felkarikázzuk, majd mindezt ráhalmozzuk a salátalevelekre. A makréláról leöntjük az olajat, majd a halszeleteket apró darabokra vagdaljuk. Hozzáadjuk a zöldségekhez és jó alaposan összeforgatjuk az egészet. Hűtőszekrényben 1-2 órán át lefóliázva hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek, utána jóízűen elfogyasztjuk.

JÓ ÉTVÁGYAT!

További zamatos saláták itt találhatóak!

Makrélasaláta


 

Hogyan tudnád TE is  a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás