Meleg saláta

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       



Hozzávalók:

-két közepes padlizsán
- 4 gerezd fokhagyma
- egy csokor petrezselyem
-só ízlés szerint
-4 db paradicsom
-4 evőkanál 100%-os extra szűz olivaolaj
-1 evőkanál sörélesztőpehely
-4 evőkanál natúr joghurt
-1/2 citrom leve

Elkészítése:

A padlizsánokat megmossuk, felkarikázzuk és olajjal kikent tepsibe téve megsózzuk; majd mindkét oldalukat megsütjük (150 fokon kb.10-10 perc alatt)
A fokhagymát meghámozzuk és felkarikázzuk, akkor szórjuk rá a padlizsánra, amikor a szeleteket megforgatjuk.
Eközben egyrészt felkockázzuk a paradicsomokat, felvágjuk a petrezselyemzöldet, és elkészítjük az öntetet is.

Öntet:

A joghurtba belekeverjük a citromlevet,sót, sörélesztőpelyhet és a petrezselyemzöldet 3/4 részét.
Amikor kisültek a fokhagymás padlizsánok, akkor rálocsoljuk az öntetet, hozzáadjuk a paradicsomot, illetve a megmaradt petrezselyemzöldet.
Melegen fogyasztjuk, vacsorára önmagában is ízletes ebédre a húsok mellé is kiváló köret. Forrás:netamin.hu

JÓ ÉTVÁGYAT!


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

 

 

 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás