Sült csirkecombok édeskáposztaágyon

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE! 


Hozzávalók:

1 kisebb fej idei édeskáposzta, lilahagyma, 5 kisebb alsó csirkecomb, só, bors, őrölt kömény, foghagyma, kurkuma, olivaolaj, kókuszolaj, citrom leve, e-mentes mustár.

Pác:

egy evőkanál mustár, foghagyma szétnyomva, pici citrom leve, só, bors 15 percig pácolni a csirkecombot.

Elkészítése:

A káposztát félbe vágtam, és először az egyik felét karikára szeleteltem, majd a beolajozott tepsire terítettem. 1 fej lilahagymát karikára vágtam és a káposztára terítettem, foghagymát is apróra vágtam és ezt is közé tettem. Fűszereztem sóval, borssal, köménnyel, kurkumával.

A bepácolt csirkecombokat hírtelen lesütöttem kókuszzsíron és a káposztára tettem, majd a csirkecombok tetejére a káposzta másik felét, amit szintén karikára vágtam-ráterítettem. Ezt is sóztam és ráöntöttem a sütés során visszamaradt szaftot.

160C fokos sütőben fólia alatt sütöttem 35 percet, majd levéve a fóliát még 15 percet.

Isteni finom lett:-)

JÓ ÉTVÁGYAT!

További fantasztikus főételek várnak rád itt!

Sült csirkecombok édeskáposztaágyon.

Lélegzetelállító receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket