Sárgarépás édesburgonya püré

  

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Édesburgonya püré hozzávalók:

  • 4 adagra 
  • A főzéshez
  • 500 g édesburgonya (batáta)
  • 500 g sárgarépa
  • 3 gerezd fokhagyma
  • víz
  • 1 nagy csipet só
  • A befejezéshez
  • 2 teáskanál római kömény - egész
  • bors

Elkészítés (25 perc):

A répát megpucoljuk, és felkarikázzuk.
A fokhagymát finomra aprítjuk.
Az édesburgonyát hámozzuk meg, karikázzuk fel.
Annyi sós vízben főzzük meg a sárgarépát, az édesburgonyát a fokhagymával együtt, amennyi éppen ellepi.
12 perc alatt főzzük puhára fedő alatt, majd szűrjük le. Kb. 0,5 dl víz maradhat rajta, hogy lágy krémes legyen.
Botmixerrel pürésítsük le.
Majd ízesítsük sóval, borssal, római köménnyel.
El is készült az ízletes sárgarépás édesburgonya-püré köret.


Forrás:cookpad.com

Sárgarépás édesburgonya-püré

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás