Sült padlizsán| A legjobb sült padlizsános recept a Testszerviztől!

   

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Hozzávalók:

  • 12 db kimagozott zöld olívabogyó
  • 2 evőkanál kapribogyó
  • 1 db citrom leve és reszelt héja
  • 1 nagyobb padlizsán
  • 2 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
  • ízlés szerint só

Elkészítés:

1. A padlizsánt vágjuk 2,5 cm-es kockákra.
2. Az olívaolajat öntsük egy nagyobb serpenyőbe, és gyakran kevergetve pirítsuk a padlizsánt addig, amíg aranybarnára sül és jól átpuhul. Konyhai papírtörlő segítségével itassuk le róla a felesleges nedvességet, majd sózzuk meg.
3. Az öntethez keverjük össze a citrom levét és reszelt héját sóval és borssal.
4. Majd rakjuk bele a leöblített kapribogyót, az olívát és a petrezselymet.
5. A padlizsánkockákat helyezzük egy nagy tálalótálba, öntsük le az öntettel és alaposan forgassuk össze. Langyosan tálaljuk.
Forrás:gastroabc.hu

Jó étvágyat!

Változtasson étkezési szokásain és életmódján a Testszerviz programmal :-)

Jelentkezzen ITT egy ingyenes konzultációra!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás