Gábor

Oszter Gábor 2016-07- 18 Varga Marika ügyfele

Oszter Gábor vagyok. Varga Marika által ismerhettem meg a Testszervizt, és annak mindenfajta előnyeit. 

Marika hihetetlen lelkiismeretesen mondott el olyan dolgokat a mindennapi táplálkozásommal kapcsolatban, amikre eddig nem is figyeltem oda. 

Ezáltal, észrevettem, hogy mennyi felesleges dolgot eszem, csinálok, ami nem hozhat jó eredményt az életemben, sem most, sem hosszú távon. 

A reggel elsőnek elfogyasztott tőzegáfonya, almaecet, citrom lé, igen messze állt az előtt tőlem. Elkezdtem különböző zöldségleveket is fogyasztani, kevesebb húst eszem, és sokkal tudatosabban odafigyelek arra, hogy mi is az, ami egészséges lehet, és amit pedig jobb elhagyni. 

Csupán egy hónap alatt, észrevettem, hogy az energiaszintem magasabb lett, és érzem, hogy könnyebb reggelente a kelés, és a figyelmem is koncentráltabb lett. 

Terveim szerint, megmaradok az ilyen fajta táplálkozásnál, a sok pozitív hatás, mint egy ajándék, nagyon jól hasznosítható. Akárki, aki ilyen fajta életmódon gondolkodik, szívből ajánlom, hogy próbálja ki, és tegye fel magának ezt az egyszerű kérdést: Mi veszíteni valóm van? Meggyőződésem, hogy a táplálék bevitele meghatározhatja a napom hangulatát. Ha pedig tudatosan tehetek azért, hogy jobb és pozitívabb legyen a napom, és még egészségesebb is lehessek közben, akkor ez kötelességemnek tartom, hogy meg is tegyem. 

Ez egy folyamat számomra, és latom, hogy jó úton haladok. A Testszerviznek, és külön Marikának is hálás vagyok, hogy ezt a fajta életrendszerhez immár közelebb kerülhettem. 


 

Ajánlom Mindenkinek, hogy megérezhesse Önmagán is ezeket a pozitív változásokat. Megéri! 

Oszter Gábor

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Gábor is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

 

 

 

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás