Péter

48 éves vagyok és az elmúlt pár évben ezt nem csak a számok, hanem a fizikai állapotom is tudatta velem. Mindig jelentős túlsúlyom volt, de ez nem nagyon zavart éveken át. Aztán 3 éve azt vettem észre, hogy nehezemre esik felmenni a 3. emeletre, gondolkodom, ha a busz után futnom kell pár métert, az étkezések után legszívesebben lefeküdnék aludni, estére jelentősen elfáradok, emésztési problémáim lettek, az ízületeim berozsdásodtak.Egyre többet kellett foglalkoznom ezekkel a dolgokkal és egyre több korlátot jelentettek az életemben.

Azt láttam, hogy az idő múlásával ez egyre csak romlik. Belegondoltam mi lesz majd 10-20-30 év múlva. Hát szörnyű képek jöttek elő.

Ekkor kezdtem életmód váltásba, ami elvezetett később a Testszerviz technológia elindításához.

Az eredményeim 7 hónap alatt lefogytam 32 kilót és most már több, mint három éve tartom a 72 kilót. Úgy, hogy nem kell spártai életmódot folytatnom, bármit megehetek és a szervezetem képes kiválogatni mi a jó neki és mi nem. Azt kezdtem el kívánni, ami számomra megfelelő.

Napi 6 óra alvás elegendő, jól alszom, pihenten kelek és egész nap energikus vagyok. Az evéstől nem elfáradok, hanem energiával töltődöm fel. Újra erős lettem, 5 kilométer lefutása nem okoz gondot és erre nem kellett hónapokig edzenem. Bírom a fizikai megterhelést, szívesen sportolok. A mozgás igazi örömöt jelent. Úgy érzem, hogy a testem 25 éve volt ilyen klassz formában, amikor aktívan sportoltam.

Ami az egészben a legjobb, hogy ez az állapot állandósult és nem jönnek vissza a kilók, nem jönnek vissza a korábbi problémák. Sőt napról napra egyre jobb állapotban vagyok.


 

Javaslom mindenkinek!

Burget Péter

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás