Vivien

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

"Elmesélem a történetemet és köszönöm Pistinek a knowhow-t:) Hálám örökké üldözni fog!

Itt a legfőbb főszkeptikus jelentkezik:) Szeretném megköszönni az elmúlt három hónapban adott támogatásodat.

Mikor elkezdtük, nem tudtam mire is számíthatok. Csak úgy tudtam elképzelni a dolgot, hogy majd biztosan naponta több órát tornázok, futok, éhezek. Jelentkezésem előtt naphosszat a google-t bújtam, hogy mindent megtudjak erről a dologról, még mielőtt belevágnék. A legrosszabbra számítottam, titkon remélve, hogy majd kapok egy varázsigét, amivel megváltozik minden.

Nem kaptam varázsigét és mégis úgy érzem, hogy gyökeres változáson mentem keresztül és ezzel együtt a családom, legfőképpen a gyermekeim.
A hercegnős, gyermekkori álmom az volt, hogy majd a program végére én leszek Olivia Newton-John a Grease-ből:) 

De Sandy sem lettem, nem forgatunk filmet:) De tudjátok mit, sokkal többet kaptam. A 7,5 éves fiam születése óta küzdött a nagydolog rutinszerűségével, 2-3 naponta tudott nagyobb teljesítmény nyújtani. Hízott és már az iskolaorvos is behívott, hogy felhívja a figyelmemet, hogy még nem kóros, de erősen pocakos a fiam, a BMI-je már belépett az elhízott kategóriába. 130-135 cm-hez már 40 kg volt. A program alatt, megszokta, hogy reggelente turmixot iszik, hogy sokkal több zöldséget eszik mindenhez és hogy nem lehet kenyeret és tésztát enni mindennap. A nagydolog gondja megoldódott és fogyott is valamennyit. Az iskolaorvos örömmel konstatálta, hogy a BMI visszatért a túlsúlyos kategóriába, tehát a tendencia jó.

Mit kaptam még? Én igaz, hogy nem fogytam rekordokat, nem bűnöztem, kellett ugyan cirka két hónap! (sajnos) mire beláttam, elfogadtam, hogy nekem sokkal, de sokkal több salátát, zöldet kell ennem, mint másnak annak érdekében, hogy bármi megmozduljon. És sajnos az is lehet, hogy egyéb egészségügyi gondok (inzulinháztartás) sem engedik, hogy rekordokat döntsek és Grease-t forgassak. De már nem eszek olyat amivel tovább ártok magamnak, amivel egyenes utam lehetett volna a cukorbetegséghez. Régebben voltak rosszulléteim (vércukor leesés), amiket sikerült megszüntetnünk.

Időközben édesanyámnál cukorbetegséget diagnosztizáltak. Nem fordíthatok hátat a három hónap után sem ennek az életmódnak, ez már az enyém, segítenem kell a szeretteimet! 

Van még feladatunk, de az utat megtaláltuk. KÖSZÖNÖM -MÓRIPISTI- "

VIVIEN


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Vivien is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

 

 

 

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás