Grapoila - Hidegen sajtolt olajok

Elsődleges és mindenkori célunk a tökéletes minőségű hidegen sajtolt olaj előállítása

 

MIÉRT?

A Testszerviz 5 csillagos partnereinek kiválasztási szempontjai

- Mert megfelelnek a Testszerviz technológia minőségi elvárásainak

- Mert felelősen gondolkodnak az emberekről, csak olyat adnak nekik, amiket ők maguk is megennének, használnának

- Mert az van benne, amire a testnek szüksége van, és nincs benne semmi, amire nincs szüksége

- Mert tökéletesen ismerik a Testszerviz alapelveket és egyetértenek ezekkel

- Mert kizárólag minőségi alapanyagokból állítják elő termékeiket

- Mert megnéztük őket, tudjuk mit és hogyan állítanak elő

- Mert kipróbáltuk és működött

Minden partnerünk termékeit mi magunk is használjuk, megvásároljuk és tapasztalatunk van arról, hogy a test jó működéséhez hozzájárulnak.

 

Bátran ajánljuk őket! Mi őket választottuk!

*****

 

Cégünk egy fiatal, lendületes csapat!

Olajunk minőségét nagyban meghatározza, hogy kizárólag mechanikus eljárással, hideg sajtolással állítjuk elő, melynek köszönhetően semmiféle vegyszer nem kerül bele a gyártási folyamat során. Technológiánk egyedisége abban rejlik, hogy az általánosan alkalmazott eljáráshoz képest – melynek során a kiszárított magokból pörkölés után egy ún. olajütős módszerrel préselik ki az olajat – mi szárított  magokból sajtolunk. Ezáltal termékünk tökéletesen megőrzi az alapanyagok minden eredeti összetevőjét.

Üzemünk rendelkezik minden szükséges élelmiszeripari minősítéssel (HACCP, FSSC, GMP), valamint – természetesen – alkalmas biotermékek gyártására is.

A pellet, másnéven a présmaradvány leőrlésével jutunk gluténmentes maglisztjeinkhez. Az őrlést egy rozsdamentes acélból készült kalapácsos őrlőgép végzi. Növényi maglisztjeink kenyerek, lisztkeverékek, sütemények kiváló adalékanyagául szolgálhatnak.

Fontosnak tartjuk a technológia “zero waste”, környezettudatos jellegét, mely azt jelenti, hogy egyáltalán nem keletkezik felhasználatlan melléktermék. A hozzánk beérkező alapanyag minden része feldolgozásra kerül, és a gyártás során keletkező termékeket elsősorban élelmiszeripari, de kozmetikai- és takarmányipari célra is felhasználják.

Amennyiben lehetséges, már a kiindulási alapanyag is egy másik technológia „mellékterméke”, fel nem használt része. Például a szőlőmagolaj esetében a szőlőtörköly a borászat mellékterméke, a kukoricacsíra a malomipar és a bioetanol gyártás mellékterméke, a tökmag pedig esetünkben a bébiételgyártás alapanyagaként használt kanadai tök magja, mely egyáltalán nem kerülne felhasználásra.

Ma már 18 féle magból préselünk olajat, állítunk elő liszteket, magkrémeket és kozmetikumokat. Legfőbb termékünk továbbra is a szőlőmagolaj, melynek különböző borvidékekről egyedileg szelektált változatait is gyártjuk.

Olajainkat sötét színű üvegbe csomagoljuk, ezzel is segítve a kiváló minőség hosszabb távú megőrzését.

Nagy jelentőséget tulajdonítunk annak is, hogy alapanyagainkat lehetőleg magyar beszállítóktól vásároljuk, ezzel is segítve a hazai gazdaság fejlődését.

Missziónk az egészségtudatos táplálkozásra nevelés. Termékeink teljes értékűek, telítetlen zsírsavakban és vitaminokban gazdagok.

 

Testszerviz csomag

 

20%

KEDVEZMÉNNYEL!

KUPONKÓD: testszerviz01

 

Összeállítottunk Önöknek egy csomagot, amiben megtalálják antioxidánsban és Omega zsírsavakban gazdag olajainkat. A kukoricacsíra-olajjal süthetünk, a lenmagolajat és a csipkebogyó-olajat pedig használhatjuk ízesítéshez, salátaöntetként, levesek, tészták  utóízesítésére.

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KATT IDE!

Mindhárom olajunk rendkívül gazdag E-vitaminban. Az E-vitamin egy zsírban oldódó, antioxidáns hatású vitamin. Természetes tartósítószerként is funkcionál, képes hosszú ideig meggátolni az avasodást. Legfontosabb szerepe a sejthártya védelme: megakadályozza, hogy oxidáció hatására a sejthártyák többszörösen telítetlen zsírsavjai károsodjanak, valamint antioxidánsként segít semlegesíteni a sejteket károsító szabad gyököket. Ezért elsősorban betegségmegelőző szerepe jelentős, de segíti a szelén és a K-vitamin felszívódását is. Az egészséges és fiatalos bőr titka a megfelelő mennyiségű E-vitamin bevitele, amely növeli a bőr nedvességtartalmát, lágyságát és simaságát. A vízháztartás szabályozásával a bőr kevésbé ráncosodik, sokáig fiatalos maradhat. Ezen kívül fényvédő hatása is ismert, véd a káros sugaraktól. Nagy koncentrációban alkalmazva jó sejtvédő, vitalizáló hatású. Az E-vitamin a haj legalapvetőbb vitaminja. Fokozza a növekedését és megakadályozza kihullását. Erősíti a fejbőr vérkeringését, növeli a hajszálerek aktivitását, melyek szintén a haj növekedéséért felelősek. E-vitaminnal jól kezelhető a száraz haj is.

Az Omega-3 és -6 zsírsavak növényekben (len, repce, kukorica) és zsíros húsú halakban találhatóak meg. E zsírsavak szabályozzák a vérnyomást és a koleszterin szintjét, így fogyasztásukkal megelőzhetjük a szívinfarktus, a trombózis és az agyvérzés kialakulását. Agyunk működéséhez magas minőségű zsírokra van szükség (Omega-zsírsavak), így ezek fogyasztása serkenti szellemi teljesítőképességünket. Halban szegény étkezések esetén kifejezetten javasoljuk ezen olajok fogyasztását! Az ajánlások egyértelműen az esszenciális zsírsavak táplálékkal való bevitelét részesítik előnyben (nem a kapszulázott formát). Mindhárom olaj magas Omega-3 és -6 zsírsav tartalommal rendelkezik.

A lenmagolaj az egyik legtöbb Omega-3 zsírsavat (linolénsav) tartalmazó növényi olaj. Ezt az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, de szükségét és hasznát látja. Segít az edzések utáni izomfájdalmak elkerülésében. A lenmagolaj az étrend oldaláról hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. FIGYELEM! Véralvadásgátlót szedők, valamint hemofíliás betegek csak orvosi felügyelet mellett alkalmazhatják. A lenmagolajat fűszerköménnyel, piros paprikával, fokhagymával, túróval, juhtúróval kiválóan párosíthatjuk. A lenmagolajjal meglocsolt natúr krémsajt apróra vágott lilahagymával pompás, egészséges reggeli. Sportolóknak napi egy evőkanál elfogyasztását javasoljuk akár önmagában is.

A csipkebogyó hazánk egyik legismertebb gyógynövénye. Magjának olaja gazdag esszenciális zsírsavakban (Omega-3 és -6). Világospiros, lágy, gyümölcsös ízű olaj. Táplálja a bőrt, helyreállítja a nedvességegyensúlyt. Intenzív ápolást nyújt az UV-károsodott, valamint a szoláriumozástól kiszáradt, igénybevett, leégett bőrnek is. Bőrápoláshoz, masszázshoz keverhetjük könnyebb bázisolajokkal, magiszapokkal. Ezt az olajat használják gyógyszeriparban vitaminkészítmények, a kozmetikai iparban különféle krémek, kozmetikai termékek összetevőjeként, például a ránctalanító krémekben is. Természetes A-vitamin tartalma segít a bőröregedés megelőzésében, a kollagén és elasztin természetes termelődésében, és a sejtek megújuló folyamataiban.

A kukoricacsíra-olajat aranysárga szín és édeskés, lágy íz jellemzi. Egyaránt alkalmazható külső és belső felhasználáshoz rengeteg pozitív tulajdonsága miatt. Megkönnyítheti az emésztési folyamatokat. Használható különféle saláták elkészítéséhez. Füstpontja magas, ezért - valamint nagyon kellemes íze és illata okán - kiválóan alkalmazható olajsütőben, vagy akár serpenyőben készülő ételekhez. Így rántott húsok és zöldségek sütéséhez, továbbá grillezéshez, steak elkészítéséhez is ajánljuk.

ITT TUDOD A GRAPOILA TESTSZERVIZ CSOMAGJÁT MEGVÁSÁROLNI!

KUPONKÓD: testszerviz01

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás