ÍZMŰVEK - Testszerviz ételkiszállítás

Nem fogod megunni!

Többféle ételsor, melyekből a Testszerviz menüket ajánljuk!


 

MIÉRT?

A Testszerviz 5 csillagos partnereinek kiválasztási szempontjai

- Mert megfelelnek a Testszerviz technológia minőségi elvárásainak

- Mert felelősen gondolkodnak az emberekről, csak olyat adnak nekik, amiket ők maguk is megennének, használnának

- Mert az van benne, amire a testnek szüksége van, és nincs benne semmi, amire nincs szüksége

- Mert tökéletesen ismerik a Testszerviz alapelveket és egyetértenek ezekkel

- Mert kizárólag minőségi alapanyagokból állítják elő termékeiket

- Mert megnéztük őket, tudjuk mit és hogyan állítanak elő

- Mert kipróbáltuk és működött

Minden partnerünk termékeit mi magunk is használjuk, megvásároljuk és tapasztalatunk van arról, hogy a test jó működéséhez hozzájárulnak.

 

Bátran ajánljuk őket! Mi őket választottuk!

*****

 

Ízpolitika

„Pár évvel ezelőtt néhány egészséges és finom ételre éhező barátnak elkészítettem 6 adag ételt. Akkor még nem tudtam, hogy az életem ezen a ponton meg fog változni, hiszen ez akkor kicsiben indult, azonban mára az életem részévé vált a főzés. A visszajelzések felébresztettek bennem valami ott szunnyadót. Lezárult egy közel 20 éves korszak, amiben városról-városra, országról-országra jártam, meleg- és hidegkonyhákban szereztem tapasztalatot, míg végül elkezdtem a saját ételeimet megalkotni.

A kísérletezés során elkezdtem felfedezni a fővárosi piacokat és őstermelőket, akiknél a mai napig a legfrissebb alapanyagaimat szerezhetem be. Most ezeket az élményeket szeretném megosztani Veled az Ízművek által, ahol a cél az egészséges, friss és finom ételek elkészítése.

Amellett, hogy számomra fontos a minőség és az, hogy időről időre újat alkothassak, szeretnék olyan ételeket készíteni, amiket bátran fogyaszthatnak mindazok, akik számára fontos az egészséges táplálkozás a hétköznapjaik során is. Így a három fő allergén száműzetésre került menüimből, vagyis a cukor, a laktóz és a glutén, és mindezek mellett kiegészült paleo és vegetáriánus ételekkel is. Olyan különleges összetevőkkel dolgozom, mint a rizsliszt, a tökmagliszt, a csipkebogyóliszt, a lenmagliszt, a kókuszliszt és a szezám őrlemények. A sokszor nem kedvelt tejtermékeket kókusz-, mandula- és rizstejjel, valamint ezek tejszíneivel helyettesítem, illetve ritkán laktózmentes termékeket is használok. A cukor elhagyása az ízek szempontjából nem könnyű döntés, de szerencsére olyan nagyszerű alapanyagok állnak rendelkezésemre, mint az eritrit és a stevia.

Ami a húsos ételeimet illeti: a legkiválóbb minőségű húsokat kutatom fel. Leginkább csirkét, marhát, borjút, kacsát készítek, sertést csak a paleo menüben ajánlok, kiegészülve édesvízi és tengeri halakkal, valamint vadhúsokkal. Nem félek kísérletezni, a tányérodon mindig rengeteg színű és ízű ételpárosítással találkozhatsz majd, és ami a legfontosabb: mindig friss, egészséges és finom ételeket csempészek a hétköznapjaidba!”

 

Mit kapsz a tányérodra?

A képek valódi fotók egy-egy Testszerviz ételről, ami kiszállításra került!

 

ITT TUDSZ AZ ÍZMŰVEKTŐL TESTSZERVIZ ÉTELEKET RENDELNI!

SEGÍTSÉG AZ ÉTELRENDELÉSHEZ

 

MEGLEPŐEN SOKAN ÉRDEKLŐDTÖK A TESTSZERVIZ ÉTELEKET SZÁLLÍTÓ ÍZMŰVEK MENÜJE IRÁNT! Köszönjük!

Jelenleg egy átvételi pont van (ZÖLD NYÍL). IDE KÉRHETED ÉS ÁTVEHETED AZ ÉTELED! Várjuk Budapesten ilyen átvételi pontokra a javaslataitokat, ahová a későbbiekben, ha igény van megszervezhető a kiszállítás.

Ha rendelnél ilyen menüt a munkahelyedre, akkor azt megteheted (PIROS NYÍL). De ne azokra a címekre amiket felsorolva látsz, mert azok munkahelyek! Te csak írd meg a saját munkahelyed címét, ÉS EGYEZTESS AZ ÍZMŰVEKKEL!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás