Stevia Shop

MIÉRT A STEVIA.SHOP?

A Testszerviz 5 csillagos partnereinek kiválasztási szempontjai

- Mert megfelelnek a Testszerviz technológia minőségi elvárásainak

- Mert felelősen gondolkodnak az emberekről, csak olyat adnak nekik, amiket ők maguk is megennének, használnának

- Mert az van benne, amire a testnek szüksége van, és nincs benne semmi, amire nincs szüksége

- Mert tökéletesen ismerik a Testszerviz alapelveket és egyetértenek ezekkel

- Mert kizárólag minőségi alapanyagokból állítják elő termékeiket

- Mert megnéztük őket, tudjuk mit és hogyan állítanak elő

- Mert kipróbáltuk és működött

Minden partnerünk termékeit mi magunk is használjuk, megvásároljuk és tapasztalatunk van arról, hogy a test jó működéséhez hozzájárulnak.

Bátran ajánljuk őket! Mi őket választottuk!

Csapatunk 2011 óta foglalkozik stevia édesítőszerekkel, steviával édesített belga csokoládékkal, egészséges alapanyagokkal és nassolnivalókkal. Választékunkat folyamatosan bővítjük partnereink és vásárlóink igényei szerint. Bővítésekor két fő szempontunk a termékek állandó magas minősége, illetve a hazai piac számára elfogadható ár-érték arány. Ezekre számíthatsz, amikor a weboldalunkra látogatsz. 

Édesítőszereink között szerepelnek stevia tabletták, cseppek, porok és egy kristályos állagú eritritol, melyek teába, kávéba, üdítőkbe, süteményekbe, krémekbe, szószokba egyaránt felhasználhatóak. Az oldalunkon látható receptek segítséget nyújtanak az adagolás és használat gyors elsajátításában. Felmerülő kérdések esetén pedig készséggel állunk rendelkezésedre az oldalunkon található elérhetőségek bármelyikén. 

A belga Cavalier csokoládék a piacon egyedi minőséget képviselnek. Magas rost tartalommal bírnak, és finomított cukortól mentesek. Kínálatunkban szerepelnek étcsokoládék, tejcsokoládék, fehércsokoládék, 6 féle táblás és közel 15 féle 40g-os szelet, töltött és töltetlen változatban egyaránt. Kíváncsiak vagyunk Neked melyik a személyes kedvenced? :-) 

Kifejezetten a Testszerviz vásárlói között minden hónapban kisorsolunk egy nyertest, aki valamelyik termékünket megkóstolhatja. A megrendelés során a személyes adatokhoz írd be mindenképpen a neved után a „Testszerviz” szót, hogy részt vehess a sorsoláson! 

 

VALÓDI BELGA CSOKOLÁDÉK ÉDESÍTŐSZEREKKEL

...és más édességek is...

ITT TUDOD MEGRENDELNI!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás