5 csillagos minősített Testszerviz Partnerek

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Megalakulásunk óta kitartóan keressük azokat a partnereket, akik a Testszerviz filozófiát és technológiát a maguk területén gyakorlati alkalmazásra fordítják le.

Olyan cégeket, éttermeket, termékeket kutattunk fel, melyeket egy Testszerviz Konzultáns jó szívvel ajánlhat ügyfeleinek.

* * * * *

Nem értékesítéssel foglalkozunk, hanem a Testszerviz szolgáltatás jobb színvonala érdekében segítséget adunk a helyes életvitel kialakításához, alkalmazásához. Ötleteket, helyeket, üzleteket, ahol ügyfeleink megtalálják mindazt, amit az emberek egyre nagyobb része keres az egészséges életmód fényében.

Így találtunk rá a Vitaminkirály üzletekre, ahol számos olyan élelmiszer és vitamin található meg, ami kiváló minőségű és az emberi test számára remekül hasznosítható, segíteheti a program végrehajtását.

Ilyen a Supergreens kínálata, melyek valódi szuper élelmiszerek.

Kérésünkre csinálták meg a Kel port, mely idegen nevén (Kale) az egész világon a 10 legjobb szuperélelmiszer között jegyzett őskáposzta por.

Partnerünk lett a zseniális Trón étterem Mohácsról, ahol a napi kiszállítós menük között megtalálható a Testszerviz menüsor. Remek séfjük kreatív és Testszervizzel illeszkedő ételsoraival.

A fentebbi lista folyamatosan bővül majd olyan partnerekkel, akik velünk együtt azon dolgoznak, hogy egészségesebb emberek éljék hosszú és kiváló életminőségben életüket!

Ha úgy gondolod, csatlakozz hozzánk, legyél te is Testszerviz minősített Partner!

* * * * *

   

            

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás