A TESTSZERVIZ AKADÉMIA!

A Testszerviz Akadémia immáron 3 éve képzi a Testszerviz Konzultánsokat a Testszerviz technológia szolgáltatására.

 

Ez idő alatt jelentős tapasztalatokra tettünk szert és ennek fényében személyre szabottá tettük a képzést.

Ez megnövelte a képzés hatékonyságát, a személyes törődés által a Konzultánsok sikeressé válásának ideje lényegesen rövidebb lett.

A képzés ötvözi a személyes konzultációkat a Képzési Igazgatóval, a gyakorlatot és az otthoni tanulást.

A képzés elkezdése rugalmas, alkalmazkodik a Konzultáns jelölt időbeosztásához.

Mindenki abban a tempóban halad, ami számára a legmegfelelőbb, így az eltérő sebességű hallgatók nem akadályozzák egymást a haladásban.

Az általános képzési tematikán belül minden jelöltnél azokat a területeket helyezzük előtérbe, ami a legnagyobb figyelmet igényli a személyes fejlődéshez.

A képzés folyamatos, úgy gondoljuk, hogy friss információkra, gyakorlásra, fejlődésre akkor is szükség van, ha a Konzultáns már gyakorlott és remek munkát végez ügyfeleivel. Ezért állandó képzési napokon vesznek részt havi rendszerességgel és személyes képzési konzultációkon saját igényük szerint.

A képzés abban is nagy segítséget nyújt, hogy a hallgató saját maga szervizelésében profivá válik teljes megértése lesz a Testszerviz technológiáról és annak alkalmazásáról.

Konzultánsaink erős csapatot alkotnak, segítik egymást, azonos célokért dolgoznak, azonos módszerrel, és hatalmas eredményeket érnek el az emberek fizikai állapotának javításában. Nincs termékeladás, sem tukmálás! A Konzultánsok valódi szolgáltatatással tesznek szert a jövedelmükre.

A csoporthoz való tartozás élménye, az ügyfelek sikerei, az az érzés, hogy másoknak segítünk, egy olyan légkört eredményez, melyben a Konzultánsok jól érzik magukat, tartoznak valahova, szeretik és hasznosnak érzik munkájukat.

A képzés személyessé válása természetesen több időráfordítást igényel minden egyes hallgatóra. Így 2017-től a megnövekedett idő és energia ráfordítás azt eredményezi, hogy a képzési díjakban változás lesz.

A képzési díj megnövelésével párhuzamosan a hallgató is többet kap majd, mint korábban. Így lesz a képzés tartalmi és anyagi oldala összhangban.

Ha belegondolunk, hogy már 2 ügyfél elindítása a programon több bevételt eredményez, mint a képzési díj, a képzés még így is olcsó.

Ha szeretnél Testszerviz konzultáns lenni, vagy gondolkodtál rajta, most itt a lehetőség, hogy elkezd a Testszerviz Akadémiát!

A KÉPZÉS és a TECHNOLÓGIA menüben tovább tájékozódhatsz a Konzultánsi munkáról!

 

Ne maradj le erről a lehetőségről!

ITT JELENTKEZHETSZ KONZULTÁNSNAK!

VELÜNK SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás