Mi az Acai bogyó? Mire jó?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Az acai bogyó a dél-amerikai esőerdőkben őshonos acai pálma gyümölcse, és külsőre a szőlőre hasonlít. A gyümölcs húsa és héja tele van értékes tápanyagokkal.

Az acai bogyó kiváló antioxidánsforrás, és segíti az immunrendszert, véd a szabad gyökök káros hatásaitól. A gyümölcs magas rosttartalmának köszönhetően támogatja az emésztést és a vércukorszint szabályozását. Ómega-3 zsírsavat is tartalmaz, amely segít csökkenteni a szívbetegségek kialakulásának esélyét, és a koleszterinszintre is jó hatással van. (Betegség esetén konzultáljon a kezelőorvosával!)

Acai bogyó por

PRÓBÁLD KI AZ ACAI BOGYÓ PORT!

További részletekért kattints IDE!

ACAI BOGYÓ
Általános tápérték 100 grammban %-a a napi ajánlott mennyiségnek
energiatartalom 2 164 kJ / 541 kcal  
zsír 54 g  
– ebből, ami telített zsír 15 g  
szénhidrát 22 g  
– ebből, ami cukor 1.7 g  
rost 27 g  
fehérje 9.8 g  
0.16 g  
E vitamin 12.7 mg 106%
kálium 715 mg 36%
kálcium 345 mg 43%
magnézium 174 mg 46%
olajsav 30.3 g  
palitoleic olajsav 2.7 g  

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás