Okosodó Marával!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Hogy szüksége van-e egy Testszerviz program végzettnek ismétlésre?

Kell-e a megtanultakat frissíteni? Újra célra kell rakni azokat, akik már helyes életmód szerint élnek?

Ilyen és ehhez hasonló kérdések merültek fel, amikor meghirdettük az első„Okosodó Marával!” programot a Testszerviz programon korábban végzetteknek.

Íme az ékes bizonyíték, hogy igen szükség van rá.

Felfrissült tudás, személyes találkozás vezető konzultánsunkkal, újra tanulmányozása a tanultaknak, és újra életre kel a Testszerviz életmód!

Nem hagyjuk magára a programon végzett ügyfeleinket, készen állunk arra, hogy bármikor segítsünk nekik.

Íme a legutóbbi „Okosodó” szuper nyeresége, mely minden várakozásunkat felülmúlta.

Úgy döntöttünk, hogy rendszeresen tartjuk ezeket az alkalmakat, és ott állunk minden Testszervizes ügyfelünk mellett a továbbiakban is!

Ha érdekelnek a részletek, jelentkezz a testszerviz@testszerviz.hu email címen! Segítünk!

"Év elején csináltam végig a programot, a nyáron kicsit hanyagoltam, de nemrég visszatértem hozzá. Ekkor kaptam a meghívást az átismétlésre. A legjobbkor jött mert amellett, hogy átismételtük, rendszereztük is a tudásomat, néhány új információt is sikerült beszereznem.

Rájöttem, hogy mikor, miért érzem újra jó magam, mitől indult el újra a súlyom lefele.

A kedvem is egyre jobb. A folytatást már tudatosabban tudom kivitelezni. A családom is profitál belőle, hiszen egy csinosabb, vidámabb, elégedettebb feleséget ás anyát kaptak.

Ajánlom mindenkinek." - Sz. M.


 

"Négy éve élek „Testszerviz” életmód szerint. Hezitáltam, hogy kell-e nekem ismétlés, hiszen „én tudom mit kell tennem.”. Most már tudom, hogy kell, hiszen néhány apróságnak tűnő dolgot már nem használok, pedig KELL. Továbbá ez az életmód is változik (mint minden), a tapasztalatokkal, újabb adatokkal, amikből sok-sok dolgot KELL használnom.

Nagyon jól döntöttem, hogy az ismétlést választottam. Eddig is tudtam, hogy én ebben az életemben már így fogok élni, de az ismétlés meg erősített abban, hogy valóban ez az utam, és hogy JÓ úton vagyok." - B.A.

"A három hónapos programon tanultak alapos átismétlése, megbeszélése, kiegészítése a felmerülő kérdések megválaszolása. Az ismeretek gyakorlatban történő alkalmazásának megbeszélése." - Gólya Róbert


 

"Megerősített abban, hogy mindenkinek legfőképp saját maga az orvosa. Először meg kell tennünk mindent a legegyszerűbb módon, aztán ha ez nem elég akkor forduljunk orvosi segítségért.

Elképesztő összefüggésekre világított rá ez a tanulás a test működésével kapcsolatban. Mindezeket lehet és tudjuk is befolyásolni. Nagyon köszönöm Mara!" - Tóth Gézané


 

"Olyan ismereteket adott a tanulás mely a testünk „karbantartására „irányul”.

A zöld levelű zöldségek rendszeres fogyasztásának az emberi testre való jótékony hatása.

megtanultam, hogy a helytelen étkezéssel stresszt idézek elő a szervezetben, ennek elkerülése érdekében szükséges a napi 3x étkezés oly módon, hogy a fehérjék bevitele a reggeli és az ebédkor történjen.

A helytelen étel hatásának enyhítésére nagy adag zöldsaláta növényi zsiradékkal.

A tanfolyam elvégzése során saját magamon tapasztaltam a változást (lapos has, jó közérzet).

Egy kevés lazulás már csökkentette az eredményeket, ami nem baj, mert bebizonyosodott a részemre, hogy a tanult életmódváltó lehetőség működik." - D.B.

 "Az ez előtt tanultakhoz adott újra elegendő olyan anyagot, amitől itt az ideje annak, hogy nem csak tudjam, hanem csináljam is!!

Köszönöm." - T.G.

Ha érdekelnek a részletek, jelentkezz a testszerviz@testszerviz.hu email címen! Segítünk!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás