TESTSZERVIZ 5 CSILLAGOS PARTNER PORTÁL

TOVÁBB A TESTSZERVIZ 5 CSILLAGOS FB OLDALRA!      


 

A Testszerviz közel 3 éve alakult azzal a szándékkal, hogy az alapítók életmódváltással kapcsolatos eredményeit, illetve Claude Bernard francia élettannal foglalkozó professzor alapelveit a testről egy különleges életviteli technológiává alakítsa és szolgáltassa mindazoknak, akik szeretnének jobban, energikusabban, csinosabban élni.

A Testszerviz ezen rövid idő alatt áttörést ért el az Életmód technológia területén. Konzultánsaink ma már az ország 40, Erdély 5 pontján segítik az embereket abban, hogy kialakítsák a testtel való megfelelő bánásmódot, megtanítsák az ügyfeleket saját testük szervizelésére és egy fenntartható, kiváló életvitelt alakítsanak ki náluk.

A programot eddig 1200-an végezték el teljes sikerrel. Jelenleg 210 ember van egyidőben a programunkon. Az érdeklődők száma gyorsuló ütemben nő, a Testszerviz márka ismertsége rohamosan terjed.

Ügyfeleink rendkívül tudatossá válnak a testükkel kapcsolatosan, tudják és ismerik a hozzá illeszkedő használati útmutatót, folyamatos kommunikációban vannak velünk és számukra meghatározó és elfogadott mindaz, amit ajánlunk nekik.

Ezen fejlődés ismeretében úgy döntöttünk, hogy a Testszerviz weboldalán (www.testszerviz.hu) létrehozunk egy webáruházat, mely koncepciójában a gyűjtőportálok kategóriájához áll legközelebb.

A Testszerviz közel 3 éves tapasztalata és több mint 1200 ügyfelének igénye alapján meghatározott termékkörök kiválasztásával nyújt segítséget a Testszerviz technológia iránt érdeklődőknek. Ez egy plusz szolgáltatás nekik, segítünk abban, hogy a hatalmas kínálatból azt válasszák, ami megfelel a Testszerviz alapelveinek.

Így a kiválasztás alapja a Testszerviz technológia alapelveinek való megfelelés.

1. Adjuk a testnek, amire a testnek szüksége van

2. Nem adjuk a testnek, amire a testnek nincs szüksége

A webáruház portálra kizárólag olyan partnerek kerülhetnek fel, akik minőségben elérik a Testszerviz 5 csillagos minősített kategóriát. A kiválasztás kizárólag a Testszerviz joga, függetlenként tesszük ezt saját tapasztalataink, megfigyeléseink és vizsgálataink alapján.

 

 

ITT TUDSZ A WEBÁRUHÁZBA BELÉPNI!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás