Hozzávalók:
15-20 db nagyobb fejű csiperke (champignon) gomba
150 g túró (tehén, kecske, juh)
só
szárított oregáno (vagy más fűszer ízlés szerint)
Elkészítés:
A gombát megpucoljuk és óvatosan kivágjuk a lemezeket, hogy a gomba feje ne sérüljön meg. Kevés sóval megsózzuk, majd megtöltjük a már elÅ‘készített túróval és ízlés szerint megszórjuk oregánoval.
ElÅ‘melegített sütÅ‘ben 170 fokon 15 percig sütjük.
Tipp!
Utazásra készített gomba esetén felaprózott paprikát és sonkát keverhetünk a túróba.
62 éves vagyok. Életem során elvétve szedtem gyógyszert.
Korábban már írtam arról, hogy a máj a szervezet kommunikációs központja, kb 1.2-1.5 kilós nagy belsÅ‘ szerv. Hormonokat termel, illetve ...