Hozzávalók 1 személyre:
Negyed csirkemell
fél kaliforniai paprika
6 szem koktél paradicsom
2 gerezd fokhagyma
fél citrom leve
só
bors
1/8 jégsaláta
kókuszolaj a sütéshez
Elkészítés:
A csirkemellet félbevágjuk, hogy két szelet legyen belÅ‘le. Sózzuk, borsozzuk és kókuszolajon pirosra sütjük. Sütés közben ráöntjük a fél citrom levét.
Egy kis kókuszolajat kerámia serpenyÅ‘ben felhevítünk, és a megpirítjuk rajta a szeletekre vágott fokhagymát. A paprikát csíkokra vágjuk, a paradicsomokat pedig elnegyedeljük. Amikor a fokhagyma megpirult, rátesszük a paprikát és megvárjuk, amíg kicsit megpuhul. Utána hozzáadjuk a paradicsomot és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Nem kell megfÅ‘zni a zöldségeket, éppen csak kicsit megpuhítani Å‘ket. A megpirult csirkét tányérra tesszük, és a tetejére halmozzuk az elkészült zöldséget. Mellé a jégsalátából csíkokat vágunk.
62 éves vagyok. Életem során elvétve szedtem gyógyszert.
Korábban már írtam arról, hogy a máj a szervezet kommunikációs központja, kb 1.2-1.5 kilós nagy belsÅ‘ szerv. Hormonokat termel, illetve ...