Fekete-erdő panna cotta

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Hozzávalók 6 személyre:

A fehér réteghez:

A meggyes réteghez:

  • 30 dkg (fagyasztott) meggy
  • 1 kávéskanál őrölt fahéj
  • édesítőszer (elhagyható)

A csokoládékrémhez:

Elkészítése:

A fehér réteghez a zselatin kivételével az összes hozzávalót összeöntjük, majd felforraljuk. Lehúzzuk a tűzről, és bele-vegyítjük a zselatint. Jól kikeverjük, majd vízzel kiöblített formákba adagoljuk, kihűtjük.
A meggyes réteghez a meggyet, a fahéjat és kb. 1 dl vizet összeforralunk, kihűtjük, majd a már megdermedt fehér rétegre szedjük. 
A csokoládékrémhez a tojások sárgáját összefőzzük a kókusztejjel, belekeverjük az apróra vágott csokoládét. Lehúzzuk a tűzről, és addig kavarjuk, amíg a csokoládé el nem olvad. Kihűtjük, habzsák segítségével és a meggyes rétegre rétegezzük. A desszertet jól behűtve tálaljuk.
Forrás:kifoztuk.hu

Csodálatos desszertek találhatók ITT!

Fekete-erdő panna cotta

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás