Gombás-sajtos csirkemell

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg szeletelt csirkemellfilé
  • frissen őrölt bors
  • 25 dkg szeletelt csiperke
  • 2 dl tejszín
  • 20 dkg mozzarella
  • 1 vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • vaj

Elkészítés:
A húst sózzuk, borsozzuk, kevés vajon mindkét oldalát pirosra sütjük, félretesszük. A visszamaradt zsiradékon megsütjük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és zsírjára pirítjuk. Tűzálló edénybe teszünk 1 szelet húst, ráhalmozunk pár evőkanálnyi gombát, néhány szelet sajtot és egy másik hússal befedjük. Így járunk el a többi alapanyaggal is. Mindet meglocsoljuk a tejszínnel, megszórjuk az apróra vágott fokhagymával és 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg meg nem pirul. 
Forrás:kifoztuk.hu

Jó étvágyat a finomsághoz!

Káprázatos CSIRKEMELL RECEPTEK pedig ITT találhatók!

Gombás-sajtos csirkemell

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás