Keles Tojáslepény

  

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Hozzávalók 4 személyre:

  • 10 dkg leveles kel (zsenge kelkáposztával vagy kínai kellel helyettesíthető)
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 10 dkg mozzarella
  • 2 szál újhagyma
  • 10 tojás
  • őrölt bors

Elkészítés:
A leveles kelt megmossuk, falatnyi darabokra tépjük, lecsepegtetjük. A mozzarellát apróra szaggatjuk vagy lereszeljük, a hagymát felkarikázzuk, a tojásokat felverjük. Sütőbe tehető serpenyőben a kelt az olívaolajon megfonnyasztjuk, hozzákeverjük a hagymát, a tojást és a sajtot, sózzuk, borsozzuk, majd 200 fokra előmelegített sütőben pirulásig sütjük. Melegen tálaljuk.
Tipp: ha nincs sütőbe tehető serpenyőnk, a kelt a megfonnyasztása után összekeverjük a maradék hozzávalókkal, majd tűzálló tálba öntjük, és úgy sütjük meg.
Forrás:kifoztuk.hu

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?
Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?
NEM FOGYÓKÚRA ,CSAK MELLÉKHATÁS A FOGYÁS!

TÖLTSD KI A TESZTET!

Fantasztikus főételek várnak rád itt!

Keles Tojáslepény

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás