Mindenmentes Raffaello

  

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Hozzávalók (30 nagy darab):

  • 30 db blansírozott mandula
  • 3 dl mandulatej
  • 1 cs gluténmentes vaníliás pudingpor
  • 3 púpozott ek eritrit
  • 75 g laktózmentes vaj
  • 150 + 50 g kókuszreszelék

Elkészítés

1. Ha héjas mandulánk van, akkor először jól átmossuk és forrásban lévő vízbe tesszük, pár percig főzzük. Utána leöblítjük hideg vízzel, konyharuhára csúsztatjuk és egyszerűen "kinyomjuk" a héjából.

2. A mandulatejet a pudinggal és az eritrittel elkeverjük csomómentesre, majd felforraljuk. (Először érdemes csak pici folyadékkal keverni, majd ha sima lett, akkor hozzáadni a maradékot, így nem lesz csomós a puding.) Folyamatos kevergetés mellett pudingot főzünk belőle.

3. Hozzáadjuk a laktózmentes vajat és 150 g kókuszreszeléket és még a tűzön pár percig kevergetve főzzük. Utána félretesszük és picit hagyjuk hűlni, hogy dolgozni tudjunk vele.

4. A maradék kókuszreszeléket (50 g) tálba rakjuk. A mandulából egy szem köré egy evőkanálnyi masszát rakunk, golyót formálunk belőle és meghempergetjük a kókuszreszelékben.

5. Én ezután behűtöttem, hogy kicsit keményebb állaga legyen.

Forrás: www.sugarfreedots.hu

Jó étvágyat a süteményhez!

Káprázatos kókuszos süti egyveleg található itt!

Mindenmentes Raffaello

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás