Tejszínes spenót tojástekerccsel

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Kitűnő egytálétel ebédre és vacsorára! :-)

Hozzávalók:

  • 40 dkg spenót (friss vagy fagyasztott)
  • 1 dl tejszín
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál kókuszzsír
  • őrölt bors
  • 6 tojás
  • 10 dkg friss kecskesajt

Elkészítés:

Magas falú edényben a kókuszzsírt felhevítjük, belepréseljük a fokhagymát. Hozzáadjuk a felengedett fagyasztott vagy a megmosott friss spenótot. Közepes lángon 5 perc alatt puhára pároljuk, közben sózzuk, borsozzuk. Felöntjük a tejszínnel, felforraljuk, levesszük a tűzről, és botmixerrel simára dolgozzuk. 
A tojást kevés sóval elhabarjuk, és sütőpapírral bélelt, 30 x 40 cm-es tepsin vékonyan eloszlatjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 5 percig sütjük. Ha megszilárdult, kivesszük a sütőből, rámorzsoljuk a kecskesajtot, és feltekerjük. Felszeleteljük, és a spenóttal tálaljuk.
Forrás: kifoztuk.hu

Jó étvágyat!

Fantasztikus főételek találhatók ITT!

Tejszínes spenót tojástekerccsel


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás