Ági...

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Nagyon de nagyon örülök, hogy belevágtam...

Elsősorban azért kezdtem el a programot, mert nagyon kényelmetlenül éreztem magam a súlygyarapodásom miatt. Bármit követtem el korábban, nem értem el eredményt. Olyan tornákat választottam, amik koromnak megfelelőek, és az étkezésemre is odafigyeltem. Ennek ellenére a mérleg mégsem lefelé ment, hanem felfelé. Általában nyaranta ezekből a kilókból mindig sikerült egy kicsit lefaragni, viszont ezen a legutolsó nyáron már nem… és így nagyon féltem nekimenni a télnek, ami azért általában súlygyarapodással szokott záródni.

Régóta szemeztem már a Testszervizzel, jártamban, keltemben. Gyűjtöttem a lelki erőt, hogy na majd egyszer, na majd egyszer…! És most érkezett el a pillanat!

Ami talán az utolsó löketet megadta, az egy térdműtét volt. Úgy gondoltam valóban itt az ideje annak, hogy nemcsak jobban érezzem magam, hanem hogy a térdemnek is tudok azzal segíteni, ha kevesebb súlyt kell cipelnie. Mindenképpen elérkezettnek látszódott az idő arra, hogy ebbe belevágjak.

Nagyon jó volt megtapasztalni azt, hogy úgy tudtam fogyni, hogy nem kellett közben éheznem. A desszertekről sem mondtam le én, de olyan desszerteket készítettem, amiben benne van a zöldség rész is.

Amit megfigyeltem, hogy nagyon oda kell figyelni az alvásra, akkor is, ha ez nem mindig megy… Nagyon de nagyon fontos az alvásnak a mennyisége, ahhoz, hogy jól tudjam magam érezni a testemben.

Abszolút sikeresnek érzem a folyamatot, a kitűzött célt sikerült elérnünk. Nagyon de nagyon örülök, hogy belevágtam. Tehát újra elkezdeném és újra belevágnék.

Így most sokkal jobban érzem magam. Folytatom tovább így az életemet!

A kép illusztráció


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Ági is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket