B. Edina

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Találkozásom a Testszervizzel 2018. áprilisában történt, és a felismerés, hogy nekem ezzel dolgom van a szép, zöld roll up nézegetése közben vágott szemközt.

Szeretnél stresszmentes életet? Szeretnél energikusabb lenni? Szeretnél jól aludni? Szeretnél ideális testalkatot? NANÁ! Csupa nagybetűvel. Mindet akarom, ha lehet egyszerre. Fogyni ugyan nem szerettem volna, de az ideális alkat persze minden nőnek vágyálom, így nekem is. Szóval pont abban az életfázisban voltam akkor, hogy elhatároztam, tennem kell ezekért a célokért.

Akkori állapotom: stressz a köbön; nyugtalan, gyakran nyugtalan éjszakák, fáradt és levert napi közérzet, nem beszélve az estékről, mikor már kívánkoztam az ágyba, de a rossz alvás miatt már nem is akartam annyira aludni. Egyszóval a közérzetem nem volt túl irigylésreméltó.

Gyakran kérdezték tőlem, hogy normálisan étkezem, mozgok eleget? Persze, válaszoltam, de hát korántsem volt ez igaz. Két éve nem mozgok rendszeresen, pedig lételemem volt, ellustultam, mi tagadás. Aztán az étkezés – akkor ettem, ha időm volt, és hogy miket, el sem merem mondani. Gyerekes habzsolással bírtam enni mindent, ami elém került, na és az időpontok, teljesen mindegy volt, hogy éjjel van-e, vagy késő este, hiszen napközben nem sok időm volt rá. Így utólag már tudom, hogy ez aztán kiváltó oka volt a fenti problémáimnak.

De jött a Testszervíz, jött Kata, és megváltozott minden. :-)

49 kilóval, sok stresszel és fáradtan, energiátlanul kezdtem neki a programnak. Mikor átbeszéltük, hogy mi lesz a program, azt gondoltam rögtön, hogy ez lehetetlen küldetés, én ezt nem tudom megcsinálni. Aztán nem így lett. Az első és legfontosabb dolog, ha úgy tetszik szabály a következetesség és a fegyelem betartása volt, ami nem is ment olyan nehezen – ez meglepett, aztán már spannolt is. A drasztikus kezdés annyira meghökkentett, hogy csak lestem, mire vagyok képes. Elhagyni egyik napról a másikra a lisztet, tejet és cukrot, helyette pedig étrendembe vonni a rengeteg zöldséget? Ez akkor elképzelhetetlennek és kivitelezhetetlennek tűnt. Aztán elkezdtem, és működött!!! Elkezdtem mozogni, jógára járni – nagyon élvezem. És a legfantasztikusabb, amit átéltem, hogy jól érzem magam, nem vagyok hulla a nap végére, hogy az első éjszaka már nyugodtabban, folyamatosan aludtam, hogy napközben nem voltam éhes, pedig nem ettem sokat, csak MÁST!!! Annyira doppingolt az első napok eredménye, és hogy a bizonyíték nem maradt el, ezért nagyon lelkesen álltam a további napok elé.

A súlyom ugyan csökkent, ami nem volt cél az összes várható eredményből, de gondoltam ez elkerülhetetlen – nem bántam annyira. Ez is bizonyíték arra, hogy aki fogyni szeretne, lám elérhető. :)

Na de aztán másfél hónap után eljött a hullámvölgy ideje is, a kitartó és szigorú programba beleszólt a kisördög. Ami 40 évig szokássá vált az ember életvitelében, az persze elkezdett újra dolgozni. Elcsábultam nem egyszer, olyan ételeket fogyasztottam, mint régen, persze nem sokat, csak hébe-hóba. Azt gondoltam, nem árthat, ha néha-néha csalok, és befalok egy sütit, fagy fagyizom, vagy eszek egy szendvicset és krumplit eszek a husihoz. Na meg az alkohol, egyszer-egyszer lehet inni, ugye egy pohár bort, vagy egy kupica pálinkát. Mivel fogyni nem célom, hát nem árhatnak ezek. Hát DE! Nem a fogyásnak ártanak ezek nálam, hanem a közérzetemnek. Újra stresszesnek és fáradékonynak éreztem magam, és az éjszakák sem voltak nyugodtak.

Akkor megfogadtam, hogy nem éri meg a pillanatnyi élvezet, hogy felrúgjam az eddig elért eredményeimet. Továbbra is, szigorúan be kell tartanom a programot. Ezért hát, hogy ne essek vissza a rossz közérzetbe, fokozottan figyelek arra, mit és mikor eszem-iszom. Ez nálam már kulcsfontosságúvá vált. El kell fogadnom, hogy így működök.

Amiről még nem ejtettem szót, pedig nagyon fontos célom volt a programmal, hogy a több mint 20 éve parlagfű allergiában szenvedek. Hiszem és már tudom is, hogy a megfelelő életvitellel, és főleg táplálkozással meg tudom szüntetni az allergiámat. Ez volt az egyik fő okom, amiért belevágtam a programba.

Most 2018. szeptember 5.-ét írunk, tombol az allergia szezon, és én messze nem úgy érzem magam, mint ahogy szoktam hosszú éveken át. Alig tüsszögök, keveset fújom az orromat, a tünetek szinte meg sem jelentek. TUDOM, és ÉRZEM, hogy a táplálkozásom megváltoztatásának köszönhetem ezt.

Már ezért megérte! Nem beszélve a többi eredményről.

Hálás vagyok a programnak, és persze Katának, hogy ezt megismertette velem, hogy szigorúan követte lépéseimet, hogy tanított és támogatott a hónapok alatt.

Amit elértem, azt meg akarom őrizni, ezért tovább folytatom a programot, és próbálom családomat is ez irányba terelni. A következő sikersztorit róluk szeretném majd írni. :-)

Köszönöm Kata! Örök hálám! :)


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Edina is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket