B. Fatime

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Bizony vannak sikereim. Melyikkel is kezdjem?

Legyen az első a súly: a három hónap 8 kg súly-vesztéssel járt, és hát ez az a „vesztés”, amire oly sokan oly sok mindent megtéve vágynak! És nekem most sikerült.

Ezelőtt már sok mindennel próbálkoztam, több-kevesebb sikerrel, de a végső cél sosem volt meg.

Időnként javulás, majd visszacsúszás. Szóval küzdelem. Kerülgettem gondolatban a Testszerviz szolgáltatást is, de csak, mint utolsó esélyt, hogy no talán ezt még nem próbáltam, hát egye fene, elmegyek, megnézem. Bizony jobb lett volna hamarabb! Profi alapokon profi konzultációk, pont azt kapja az ember, amire szüksége van ahhoz, hogy jó irányba tudja elindítani magát. Igen, magát, hiszen nem más valaki tesz velünk valamit, mi magunk tesszük meg azokat a lépéseket, amik elvezethetnek egy optimális (vagy ideális) testsúlyhoz, egészséghez, életminőséghez!

Itt megkaptam azokat a kulcsfontosságú adatokat, amiket szem előtt tartva és beépítve a mindennapi rutinba, - fantasztikus eredményeket értem el. A súly kapcsán: Meg kell mondjam, teljes megelégedettséggel töltött el a tükör, amint egyszer-kétszer elébe mertem állni! Hát erről ennyit.

Az egészség? Mondják, ha ez megvan, minden megvan…na az enyém „kissé” bibis volt.  Vannak napok az életemben melyek a szó szoros értelmében szenvedés. Kábulat, fejfájás, esetleg még egy kis magas vérnyomás, jézusom, mit csináljak, már indulnom kéne, de még felkelni sem tudok. Ez ment egy ideje rendszeresen.

Pedig elég tudatosan igyekeztem élni. Persze azokkal az adatokkal, amiknek tudatában voltam. (Ezeket most nem részletezem itt, mert akár kisregényt írhatnék.) DE! Elkezdtem a programomat és hát, mint a mesében; lássatok csodát!!! Nem múlt el ez az őrület, de ritkult! Ti, akik nem szenvedtek ilyen kórságban, nem is tudjátok, milyen jó normálisan ébredni! Ehhez nekem kb. 3 hónap kellett a programon. Összesen ennyi!

Ezzel eljutottam az életmódváltás okos-vágányára. Nem mindegy, hogy indul a napod, és az sem, hogy hogyan fejeződik be. Mert az esték is megváltoztak, természetesen jó irányba!

Összegezve: egészségesebben, fittebben az élet könnyebb, szebb és élhetőbb lett. Természetesen a megtanult és megtapasztalt tudással jó irányban haladok tovább, és biztos vagyok benne, hogy a mostaninál is jobb állapotba tudok jutni. Ezután fiatalodva öregszem! Így döntöttem!

Köszönöm a türelmet, és azt a rengeteg segítséget, amit a konzultációk alkalmával kaptam:

Babos Katalinnak!

Köszönöm Kedves Kata!

B.Fatime

2019.11 hó

Debrecen

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Fatime is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket