B. Szilvi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Szilvinek volt egy célja. Egy alkalmi ruhába szeretett volna beleférni, amit egy esküvőn viselt volna. Nekiállt edzeni, de tudta, a mozgás nem elég, az étkezésén is változtatnia kell. Ekkor keresett fel engem és a Testszervizt és nagy elszántsággal belekezdett az életmódváltásba.

Korábban már több fogyókúrás programmal próbálkozott, mivel mindig problémája volt a kilókkal, de a kúrák letelte után, rendre visszajöttek a kilók és még társakat is hoztak. Szilvi abban látta a problémát, hogy a fogyókúrák során olyan ételeket kellet fogyasztania, amik az életvitelébe nem passzoltak és amint befejezte a programot, visszaállt az eredeti táplálkozásához.

Lelkiismeretesen, elszántan követte az ajánlásban szereplő étrendet, fokozatosan bevezetve a salátákat, zöldségeket az étkezésébe, amik eddig nem voltak a barátai.

Aztán jöttek az eredmények: elindultak a kilók lefelé, az edzéseket jobban bírta, az allergiája csökkent, a mensi előtti görcsök, fejfájás eltűnt.

Az első hónap után beütött a Korona vírus, mely átírta mindenki addigi életét. Emiatt a fent említett esküvőt elhalasztották. Szilvi ekkor azt mondta: „Nem probléma, már nem azért csinálom a programot, hogy beleférjek abba a ruhába, hanem azért mert rájöttem, hogy mennyivel jobban érzem magam, milyen jót teszek a testemnek!”

A konzultációk „online” folytak tovább és Szilvi hétről-hétre újabb súlycsökkenésről és egyre jobb közérzetről számolt be. Megtanulta, hogy az általa a mindennapokban főzött, fogyasztott ételek, hogyan tehetők egészségesebbé, hogyan lehet kiváltani zöldségekkel a keményítős, szénhidrátos ételeket. Megtapasztalta hogyan lehet csoki nélkül is élni, és hogy a zöldségek is finomak.

A 3 hónapos közös munka most véget ért. Eddig 7 kg-tól szabadult meg, de rengeteg új tapasztalattal, élménnyel, tudással gazdagodott, amik ismeretében elszántan folytatja ezt az utat. Most már tudja, hogy ez a program egy egész életre szól és „abba” a ruhába már biztosan belefér, akármikor is lesz az esküvő.

 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Szilvi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket