B.Livia

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Bálint Lívia 2016. 10.29.

Azért szerettem volna megcsinálni a Testszerviz programját, mert állandóan fáradt voltam és ez visszavetett a mindennapi feladataim elvégzésében. A munkahelyemen fizikai munkát végzek és ez csak nehezítette a helyzetet. Nap folyamán sokszor előfordult, hogy aludnom kellett egy fél órácskát, hogy egyáltalán tudjam folytatni a munkát. Hazaérve pedig bármibe is kezdtem bele, valószínűleg alvással végződött. 8-9-10 óra alvás után is fáradtan keltem és egész nap erőtlen voltam, ezáltal ugye a munka- és életkedvem sem volt igazán nagy Testszerviz programjában először is alapvető-és számomra eddig hiányzó- adatokat kaptam a táplálkozásról. Több hamis adatom eltűnt és most már mondhatom, hogy tudom mi a jó ennivaló egy szervezetnek.

Ahogy haladtam a programban lassan elhagytam a szénhidrátokat. Én rengeteg szénsavas üdítőt ittam, legtöbbször pizzát, tésztát és kenyeret ettem. Ezeket mind kiiktattam és a megfelelő ennivalóval helyettesítettem őket Andi segítségével.

Látványos volt a javulás, hiszen elmaradoztak, majd végül megszűntek a napközbeni alvások és több energiám is lett, például munkavégzéshez, így kevesebb idő alatt tudtam megcsinálni ugyanannyi munkát.

Megtanultam illetve rájöttem arra is, hogy egy ember lehet fáradt fizikai munka elvégzése után, ami teljesen rendben van, hiszen dolgoztatta a testét, de van egy másfajta fáradtság is, amikor nem megfelelően táplálkozik és egy-egy pizza vagy szendvics után a szénhidrát következtében gyakorlatilag "kiüti" magát. Ez utóbbi nálam már nincs.

Örülök, hogy rátaláltam erre a programra és bár úgy gondolom, hogy még mindig van hová fejlődnöm (például több ételt kipróbálni vagy több zöldséget enni), de egy alapvető tudást szereztem a táplálkozásról és a segítőmmel leraktuk az alapokat egy jobb és egészségesebb táplálkozás eléréséhez.

Köszönöm Andi kitartó munkáját. Cuki vagy!!


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Livi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket