B.Timi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Most, hogy eltelt ez a röpke 3 hónap, leírom, hogy mit is tapasztaltam a program során.

Kezdeném mindjárt azzal, hogy miért töltöttem ki a tesztet? A válasz egyszerű, azért mert fogyni akartam. Valamint, mert szerettem volna egy egészségesebb testben élni.

Az én mélyrepülésem 2016 tavaszán kezdődött, mikor is egyik napról a másikra megromlott az egészségem. Orvostól orvosig jártam, mire kiderítették, hogy milyen betegségben szenvedek. Mikor megszületett a diagnózis olyan gyógyszereket kaptam, melyek köztudottan növelik az ember súlyát. Ehhez még társult egy komoly magánéleti válság és én rohamosan elindultam lefelé a leejtőn. Akkor, abban a helyzetben úgy éreztem, hogy az ételben találom meg azt, amire nekem szükségem van. Válogatás nélkül mindent megettem, persze nem az egészséges ételek jelentették a vigaszt számomra. Sőt! Minden jöhetett, ami nem az egészséges kategóriába tartozik. Azonban ezzel együtt jöttek a kilók is. Egy ideig elvoltam ebben az állapotban, viszont egy idő után rettenetesen el kezdett zavarni az a tunyaság, életuntság, levertség amibe belekerültem. Haragudtam. Nagyon. Magamra, mert ilyen helyzetbe hoztam mind a lelkemet, mind a testemet. Tudtam, hogy kell valami, ami kihoz ebből az állapotból, de azt nem, hogy miként és legfőképpen, hogy mibe kezdjek bele.

Aztán az idei év elején elérkezett az a bizonyos fordulat az életembe, amitől ma sokkal, de sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Februárban elhatározásra jutottam, amit márciusban tett is követett. Elhatároztam, hogy le fogok fogyni, de úgy, hogy nem sanyargatom magam, mert saját tapasztalataim alapján, abban az esetben nem lesz tartós az eredmény. Így hát keresgélni kezdtem az interneten. Az egyik közösségi oldalon akadtam rá a Testszerviz programra. Néhány hétig csak olvasgattam a bejegyzéseket, nézegettem a weboldalt, aztán úgy gondoltam, hogy kitöltöm a tesztet, hiszen mit veszíthetek vele. A teszt kitöltése után nemsokára fel is hívott az Anita - a leendő konzultánsom - akivel megbeszéltünk egy újabb időpontot, hogy mikor tudunk ismét kapcsolatba lépni egymással a program ismertetése végett.

Mikor elkezdtünk beszélgetni az első kérdéseinek egyike az volt, hogy miket eszek? A válaszom engem is megdöbbentett: pizzát, gyrost, péksüteményeket, felvágottakat, csokoládét (semmi zöldség, semmi gyümölcs) és jött számomra is a felismerés, hogy nem eszek semmi egészségeset. Ez az egyszerű kérdés felért egy hatalmas pofonnal és elkezdtem rajta gondolkodni, hogy a fenébe jutottam el idáig? Milyen példát mutatok a 7 éves kisfiamnak? Ez nagyon kijózanító volt számomra, így hát minél hamarabb el akartam kezdeni az életmódváltást.

Tehát 3 hónappal ezelőtt bele is vágtunk. (Igen, együtt, mert tudom, hogy Anita nélkül nem ment volna ) Az első sarkalatos pont az édesség elhagyása volt, mert azelőtt minden étkezést valamilyen desszerttel fejeztem be. Mikor Anita közölte, hogy ezt el kell hagyni a fogyás érdekében, nem is lepődtem meg a dolgon, hiszen tisztában voltam vele, hogy ez nem fér bele. Engem nem is az aggasztott, hogy kezdetben nem ehetek édességet, hanem attól tartottam, hogy az idő múlásával hogyan fogom tudni megállni, hogy ne kapjak be egy kocka csokoládét stb. Megtettem, elhagytam az akkori boldogságom forrását. Legnagyobb meglepetésemre 3 hónapja nem ettem semmilyen édességet és ami a legfurcsább, hogy nem is kívánom (viszont ennek is megtanultam az okát).

A program elején a másik mumus a zöldturmix volt. Emlékszem, mindig úgy éreztem, hogy inkább visszafele akarna jönni mintsem, hogy lefele menne ivás közben. Aztán a napok múlásával és az Anita bíztatására ma már a reggelik szerves részévé vált és megtaláltam azt az íz kombinációt, ami még finom is.

Hogy mit nyertem a Testszerviz programmal?:

- először is egy nagyon kedves és figyelmes embert Anita személyében, aki még a programhoz nem tartozó nyavalyáimat is mindig meghallgatta (utólag is elnézést ezért)

- tudást az egészséges élethez

- a tudatos, rendszeres táplálkozás fontosságának ismeretét

- rávilágított arra, hogy a test amiben élek, törődést és odafigyelést igényel és ő bizony meghálálja ezt a gondoskodást

- energiát

- sokkal könnyebb mozgást – nem fulladok ki mire A-ból B-be jutok és a lépcsőzés sem okoz már gondot

- önbizalmat, sokkal nyitottabbá váltam

- életörömöt

- és azt, ami engem elindított ezen az úton: A FOGYÁST. Fantasztikus érzés, mikor az ember a saját testén tapasztalja meg a pozitív változást. (mikor az öv csatját egyre beljebb és beljebb tudod tenni, a lötyögő nadrágot, a ’megnyúlt’ felsőket, a most már nem ellenségnek számító kirakatüvegeket és próbafülkéket) Mindezt éhezés nélkül.

Tudom, hogy a Testszerviz nem a fogyásról szól, ez egy mellék ’terméke’ a programnak, de én ezt lefordítottam magamnak úgy, hogy az egészséges súlyvesztés elérése érdekében, hogyan kell helyesen és tudatosan táplálkozni?

Az előtte-utána adatok pedig szerintem saját magukért beszélnek:

Kezdő súly: 92,5 kg A program végeztével: 78,1 kg

Méreteim a kezdetekkor, Méreteim 3 hónap elteltével:

Kar: 34 cm Kar: 32 cm

Mell alatt: 90 cm Mell alatt: 85 cm

Has: 99 cm Has: 90 cm

Csípő: 127 cm Csípő: 114 cm

Comb: 71 cm Comb: 63 cm

Büszke vagyok a veszteségeimre és aki esetleg még gondolkodik rajta, de tudja, hogy változtatni akar az életminőségén bátran ajánlom neki is a Testszerviz programot.

Új élet, új jövő. A célomat ugyan még nem értem el, de az Anita útmutatásaival és az általa megszerzett tudással, tovább folytatom a kilók elleni küzdelmemet.

Ui.: amit még az Anita sem tud, mert ma reggel fedeztem fel, hogy a nap okozta leégésem ellenére (napokig olyan vörös voltam, mint a rák) sem jöttek elő a májfoltjaim, pedig azok sajnos a jó idő beálltával régebben folyamatosan megkeserítették a napjaimat.

Hálás köszönet mindenért, hiányozni fognak a beszélgetéseink ;)

Timi

  


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Timi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket