Brigi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

„Testszervíz és Én

Mint sok nőnél, nálam is, a szülés után kezdődtek a gondok: kb + 6-7 kg. Nagyon zavart, mert szinte havonta megkérdezte valaki, hogy jön a 3. baba? És ez nem volt vicces. Szinte mindent kipróbáltam, csoda bogyók, teák, léböjt kúra, 90 napos diéta, megint tabletta, megint tea… mellette a mozgást heti kétszer tudtam beiktatni, változás szinte semmi…

 Közel egy évig szemeztem a testszervízzel, mire eljutottam odáig (férjem unszolására), hogy írtam Széplábi Évának. (több ismerősöm csinálta végig a programot) Nagyon bánom már, hogy vártam egy évet!

Az első kötetlen beszélgetésre elkísért a férjem is, aki nemcsak támogatott mindenben, hanem végig tette is amit én. És, sokkal könnyebben!

Én féltem mindentől… DE tudtam, ha nem változtatok, a testem sem fog változni. Megmarad a nagy has! Nem volt sok a ledolgozni való, 65,2 ről indultam, és az volt a célom, hogy 5-ös számmal kezdődjön…

Határeset az eredményem jelenleg. Láttam a vége fele az áhitott számot egyszer, de azért még van aminek nem tudok ellenállni. (szülinapi torta, de majd megtanulok egészségeset sütni) de végül 60,2-őt  mutat reggelente a mérleg. A lényeg, hogy azzal a ráfordítással, amit jelenleg tudok tenni, ezt az eredményt kapom. Csak rajtam múlik minden. 

A turmix bevezetésével nem volt gond. Az ivásra nagyon kell figyelnem a  mai napig… sajnos keveset iszom. Féltem a kenyér elhagyásától, de nem is hiányzik. Jók az alternatív lehetőségek. 

Voltak nagyon nehéz napjaim. Éva végig mellettem volt. A kisfüzetbe simán bele mertem írni, mit ettem, akkor is, ha tudtam, ez nem volt jó a hasamnak, mikor átnéztük mindig megnyugtatott! „Na, ez most így sikerült, a jövő hét jobb lesz.” Volt, hogy a konzultáció inkább az agyam, lelkem helyre billentése volt. Volt, hogy megkérdeztem magamtól: „Akarom én ezt?” Sokat segített a sikertörténetek olvasása. Rájöttem, hogy nem vagyok egyedül. Más is végigmegy ezeken. Sőt!! De szerintem alakul. Éva nélkül nem sikerült volna. Fogta a kezem, és terelgetett. Nekem ez kellett!! Sokat tanultam, és már tudom értelmezni a jeleket, amit a testem küld. És nagyon vicces, mikor összekacsintunk férjemmel, vendégségben, ha valaki az asztalnál sóhajt.

Mi már tudjuk ...

Köszönök MINDENT!!”

 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Brigi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket