Cs. Bea

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Mondhatni végső kétségbeesésemben kezdtem bele a programba. Már az első konzultáció során megbizonyosodtam, hogy a pajzsmirigy betegségem teljes életmódváltást kíván. Eddig egy diéta sem hozta meg azt az eredményt, amit szerettem volna, testileg és lelkileg is szenvedtem.

A program felnyitotta a szemem! Sajnos sok diétázó nincs tisztában azzal, hogy egy diéta mennyire lehet káros a szervezetre. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy én már megtanultam mi az az egészséges életmód.

Voltak nehéz napjaim, heteim, de minden "szenvedés" megérte. Sokkal jobb a közérzetem, könnyebb a mozgás. Pajzsmirigy eredményeim nagyon sokat javultak. Már nem vagyok olyan aluszékony, több energiám van és egy húzósabb napon sem érzem magam annyira feszültnek és idegesnek, mint korábban. A munkarendem sem éppen ideális, de már ez sem okoz olyan nagy problémát, mivel megtanultam, hogy alakítsam a mindennapi rutint egy éjszakás hetemen.

Konzulensem, Széplábi Éva nélkül nem sikerült volna ezt az eredményt elérnem. Nagyon türelmes volt, minden nehéz pillanatomban észhez térített és újra lendületbe jöttem. Nagyon sok jó tanácsot, praktikát és bíztatást kaptam Tőle, ami segítette az életmódváltásomat.

Köszönök mindent! 

Bea"


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Bea is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás