D. Anett

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Harminc éves fiatal nő vagyok, aki évek óta küzd a kilók ellen. Rengeteg diétás módszert/teát/terméket kipróbáltam, ami egy időre jelentős pozitív változást hozott az életembe. Sajnos ez a változás rövid időn belül köddé vált a diéta elhagyása után. Nem volt rendszer a mindennapjaimban...ettem, ittam, amit láttam, ha kívántam, ha nem. Végül odáig fajult a dolog, hogy csak híztam és híztam.

Elkeseredettségemben bújtam az internetet, hogy mit is tehetnék a problémán ellen, de hiába. Minden területen oszlanak a vélemények akár ételekről, akár termékekről, vagy bármiről legyen is szó. Sajnos én mindemellett pánikbeteg is vagyok és mind fizikálisan, mind mentálisan is megterhelő volt számomra ez az összevisszaság.

Unalmamban, bánatomban... stb, csak a hűtőt túrtam. Ennek az lett a következménye, hogy különböző testi tüneteket kezdtem érzékelni magamon a hízás mellett: puffadás, fáradtság, lustaság, kedvtelenség, magas vérnyomás, és még sorolhatnám.

Végül egy váratlan pillanatban találtam rá (a kolléganőm segítségével) a Testszerviz programra és mellette Széplábi Évára, akinek nagyon sokat köszönhetek! A program alatt rengeteg számomra új dolgot tanultam meg, amiről addig fogalmam sem volt.

A három hónap alatt az általa átadott tudásból végül rendszeresség lett és végre úgy érzem, hogy egyenesben van az életem. Igaz a programnak már vége, de most már legalább tudom merre vezet az utam. Nem vagyok elveszve, megismertem mi jó a testemnek, s mi nem.

Ő nem csak nagyon jó szakember, hanem remek ember is! Motivált, támogatott és erőt adott, amikor kisiklani látszott a kitartásom.  

Éva és a Testszerviz segítségével végre visszataláltam önmagamhoz! 

Anett"


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Anett is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket