Dávid

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Kiss Dávid nyereségei

"Mielõtt Annáról, vagy magáról a Testszervizrõl beszélnék, szeretném az elõzményeket is felvázolni, hogy miért döntöttem végül úgy, hogy belevágok.

Az elsõ nagyon frusztráló tényezõ volt az utóbbi években számomra, hogy a triglicerid szint a véremben 3-4 szerese volt a megengedett maximumnak és kellett rá gyógyszert is szednem.

A második, hogy a súlyom elérte a 110 kg-ot, bár mindenki 90-nek nézett a magasságom miatt, de ez sokat nem jelentett, amikor ráálltam a mérlegre.

A harmadik fontos tényezõ, hogy bár az alapinformációk rendelkezésre álltak számomra a helyes táplálkozásról (amirõl aztán utólag ki is derült, hogy nem is volt minden tekintetben helyes), a folyamatosan pörgõ életvitel miatt nem sikerült pár hétnél tovább fenntartani.

Ezután hallottam Annáról és a Testszervizrõl. Tekintettel arra, hogy második lányunkat vártuk, nagyon hamar dönteni kellett, a 3 hónap rendszeresség bevállalásáról, ami elég merész vállalkozásnak tûnt.

Az utolsó indok a belevágás mellett az volt, hogy már rengetegszer hallottam azt, hogy ne egyél ezt meg azt, de senki nem tudta elmondani a mögötte levõ tudományos magyarázatot. Tekintetettel arra, hogy nekem hiányzott egyrészt az átálláshoz szükséges tudás, illetve a folyamatos “kontroll”, belevágtam.

Az elsõ alkalommal nagyon sok ismert és új információ hangzott el, amelynek a feldolgozásához kellett pár nap, de tekintettel a heti rendszerességû konzultációkra, összeszedtem magamat és radikálisan ráálltam a kijelölt útra.

Most pedig következzenek az eredmények: az elsõ 3 hét alatt lement rólam 7-8 kg, ami lassítva folytatódott és jelenleg elértem a 97 kg-ot, ami azért is különleges mert 20 éves korom óta nem voltam 100 kg alatt (30-as éveim közepén vagyok éppen). Tehát 13 kg ment le 3-4 hónap alatt, mindenféle éhezés nélkül, sõt most többet eszem és többször.

Eljutottam arra a szintre, hogy amikor egy ételre ránézek, már meg tudom állapítani, hogy szüksége van-e a szervezetemnek rá vagy sem.

Végül de nem utolsó sorban a triglicerid szintem lement a megengedett tartomány alsó határához közeli értékre.

Feleségem is beszállt az "átváltozásba”, õ 10 kg extra súly felszedésétõl szabadult meg, ami terhesség alatt esszenciálisan fontos, a babánk tökéletesen egészségesen született és Feleségem most is remek formában van.

Anna személyérõl pedig csak pozitívat tudok mondani. Iszonyatosan kedves, türelmes, minden kérdésre válaszol (nekem jó pár volt), illetve mindennek utánanéz, rendezett. Szóval tökéletes konzultáns, sajnáltuk is hogy a hivatalos nexus ideje lejért, de felépült közben egy privát is, ami igazi nyereség a számunkra.”

Kiss Dávid,

2018.07.12.

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Dávid is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket