E

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Kedves Tamás! 

Nagyon gyorsan eljött ez a nap is. 

Most véget ért egy november végén megkezdett közös "munka". Ha úgy tetszik "szervizelve" lett a testem. Az eltelt időszak alatt lassacskán elkezdtem megváltozni, átalakulni. Köszönet érte Neked! Hetente kaptam az új információkat Tőled. Ha szükség volt rá noszogattál, lelkesítettél, rávilágítottál dolgokra, melyeket ma már saját magam is tudok alkalmazni. Tudom a válaszokat a miértekre! Tehát mától fogva tényleg csak rajtam múlik, hogy haladok-e tovább az általad megmutatott úton. 25 éve küzdök a súlyommal, de most elindult valami ( 3 hónap = -18 kg).

Ám mégsem erre vagyok a legbüszkébb! 

Túl vagyok egy infarktuson valamint tablettás cukorbeteg is vagyok. Az elmúlt héten kellett éves kontrollra mennem, ahol többek között elvégezték a szokásos labor vizsgálatot. Ennek kiértékelésekor az orvosom rákérdezett a hibátlan eredményekre ( minden értékem a megengedett tartományban volt). Erre én elmeséltem neki a veled való munkánkat , melynek köszönhető a kiváló eredmény. Ez után olyasmi történt amire nem számítottam: az orvos megköszönte nekem azt, hogy az egészségem érdekében általa alkalmazott gyógyszeres kezelést én támogatom egy ilyen eredményeket produkáló egészséges életmód váltással. Ezek után már csak hab volt a tortán ( szintén azon a napon) hogy a háziorvosom, akihez 3 havonta járok a receptjeimet felíratni szintén nagyon megdicsért! 

Természetesen neki is meséltem a programról és a közös munkáról! Na de azért vannak itt még ezen kívül is említésre méltó dolgok, de ezeket már csak gyorsan sorolom.

Kar= -5 cm; 
Mell= -23 cm; 
Derék = - 22 cm;
Csípő = -20 cm; 
Comb = - 13 cm. 

A télikabát ellenére egyre többen kérdezik, hogy mennyit fogytam, ami nagyon jó érzés! Jókat alszom, kipihenten ébredek, sokkal több energiám van! 
A ruha méretem 46-ról most 42 (de vettem már 40-est is). Újra kezdek barátságot kötni a tükörrel! Összességében egy sokkal élhetőbb életet kaptam a programtól!!!

 

Köszönet mindezekért Neked! A további munkádhoz sok sikert kívánok!

Üdv. E.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

E is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket