Edina:-)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!A Testszerviz alatt elért sikereim

A program elkezdése előtt pár hónappal egy kivizsgálás során cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam. Először teljesen kétségbeestem a diagnózis hallatán, de pár nap alatt sikerült ezt „fejben” feldolgozni, és elhatározni, hogy az életminőség változtatása, az életmódváltás pont jókor köszönt be hozzánk, a háztartásunkra, a konyhámra ráfér egy hatalmas változtatás. A mi életünk a vőlegényemmel, vegyes háztartás, én magyar vagyok, magyar étkezési szokásokkal, a párom német, az ő megszokott ételeivel. A német konyha krumplival, tésztával, gyors- és készételekkel, cukros nasikkal és chipssel van túltelítve. A magyar konyhát nem kell bemutatni, azért átlagosan nem sokban különbözik sajnos. Innen volt nehéz kezdeni valamit, de szerencsére a vőlegényem nagyon nyitott volt, és pozitívan fogadta a változásokat.

A Testszerviz programmal egy barátom által találkoztam, nála sok pozitív változás történt a három hónap alatt, és az ő beszámolói alapján döntöttem úgy, hogy én is megpróbálom, igénybe veszem ezt a segítséget.

A programmal megtanultam a testem működését, feltérképeztem az igényeit, milyen étel milyen pozitív és negatív hatással van rám. Nem a fogyás volt a cél! Sőt! Én meg voltam elégedve az akkori súlyommal, bár, ha őszinte akarok lenni, a mostani testalkatomat inkább imádom a korábbihoz képest.

Tudatos vásárló lettem. A boltban kifejezetten a biotermékeket keresem, és a rejtett cukrokat már ki tudom szűrni. A hűtőnkben nagyrészt csak friss egészséges zöldség, saláta és gyümölcs található, és egyáltalán nem eszünk semmilyen pékterméket. Teljesen elhagytuk a cukrot és a lisztféléket, csak cukrozatlan növényi tejet iszunk.

A három hónap alatt -7,9kg-tól és 41cm-től szabadultam meg. A ruhaméretem 2számmal csökkent. De, mint írtam nem ez volt a cél. A cukorbetegségem még további vizsgálatokra vár, de a közérzetem nagymértékben javult, a mindennapos sport újra az életem részévé vált. Fittnek, életerősnek és egészségesnek érzem magam a bőrömben. Ezennel tudatosan készülünk a babánk érkezésére, és megteszünk mindent azért, hogy a legmegfelelőbb körülmények között tudjunk szülővé válni. A program első hónapjától kezdve javulást vettem észre a hajhullás terén, illetve a kissé szabálytalan menstruációm is kezd szépen rendszeressé válni, és nem mellékesen a menstruációs fájdalmaktól, falási rohamoktól végleg elbúcsúztam.

Köszönök szépen Katának mindent! Amikor segítségre volt szükségem támogatott lelkileg is és jó tanácsokkal egyaránt! A problémáimat meghallgatta, még ha nem is az étkezéssel kapcsolatos volt, hanem magánjellegű. Egy nagyszerű embert ismerhettem meg, amiért mindig hálás leszek, azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy egy baráttal bővült az ismerőseim sora A „biciklis Barbiem” óta nem kaptam ilyen nagyszerű karácsonyi ajándékot, pedig az kb. 8 évesen történt

 

Edina

Frankfurt

2018.03.28

 

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Edina is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket