Eszter és Dávid

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Eszter: Május 20-án lelkesen vágtam bele a programba, egyetlen félelmem az volt, hogy mennyire leszek vajon kitartó.

Ez az aggodalmam már az első hét után szerte is foszlott. A rengeteg pozitív változás, amit napról napra tapasztaltam, teljesen világossá tette, hogy erre van szükségem, ez a jó út, nem hagyhatom el magam, a saját érdekemben.

Célom 4-5 kg-tól való megszabadulás volt, feszesedni, erősödni, egy olyan testet építeni, ami egészséges.

Ha a számokat nézzük, 8 kg olvadt le rólam, és 42 cm tűnt el összesen. 

Ami viszont még fontosabb, megszűntek a mindennapos puffadások, a menstruációs panaszaim szinte teljesen eltűntek, a korábbi erős görcsök, lábzsibbadás, derékfájdalom, olykor szédülés már a múlté. Fittebb vagyok, jobb az erőnlétem, ezeket a mára már rendszeressé vált mozgással is fejlesztem folyamatosan.

Szebb a bőröm, még a narancsbőr is halványodott.

A kedvencem az egészben, az a mentális rész. Kiegyensúlyozottabb és elfogadóbb vagyok, jó a közérzetem, sokkal jobb a stressz tűrő képességem. Határozottabb és magabiztos lettem.


 

Dávid: Amit én vártam a programtól az 1-2 kg-os súlyfeleslegem leadása, ami egy az egyben a hasamra rakódott, ugyanis egy ideje már sajnos elindultam a pocakosodás útján.

4 kg-ot fogytam, 6 cm ment le, annak ellenére is, hogy gyakorlatilag teljesen fordított életet élek. Este-éjjel dolgozom és hajnalban fekszem.

Ez a munka akár 10-12 órás állandó koncentrációt és figyelmet is igényel. A megfelelő étrendnek hála, sokkal energikusabb, koncentráltabb, összeszedettebb vagyok. Óránként rendszeres testmozgást is beiktattam, hogy ellensúlyozzam az ülőmunka hátrányait.

Az élelmiszerek közül kiszanáltuk a mesterséges, káros dolgokat, rengeteg volt.

Rendszer került a mindennapjainkba, ilyen például az esti program, a turmixkészítés, ami nélkül már nem tudjuk elképzelni a napjainkat. Minden este bedobozolásra kerül a másnapi ebéd. Bekészítünk mindent előre. Megtanultam, igazi ételeket készíteni értékes hozzávalókból, kísérletezni és kreatívan tálalni. A főzés valódi kikapcsolódássá vált, amibe maximálisan bele tudok merülni és a tudat, hogy minőségi ételek kerülnek a tányérra elégedettséggel és örömmel tölt el.

Időt, figyelmet, tudatosságot igényel, mégis örömmel és lendülettel tesszük a dolgunk, mert az egészséges fizikai és mentális lét a tét.

Babos Katával hétről hétre új dolgokat tanultunk a vitaminokról, tápanyagokról, hormonokról, élelmiszeriparról, kozmetikumokról és még sorolhatnám. Átbeszéltük az adott hét tapasztalatait, ötletekkel, tanácsokkal, receptekkel látott el minket. Ezúton is nagyon köszönjük a munkáját, az őszinte figyelmét, igazán szívén viselte a sorsunkat. Hálásak vagyunk érte! 

Ahogy haladt előre az idő megéreztük, megértettük, megtanultuk, hogy mi miért történik a testünkben, mit hogyan kell csinálni, hogy támogassuk a természetes folyamatokat.

Nagyszerű döntés volt belevágni!


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Eszter és Dávid is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

 

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket